Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

'Не е лесно': Нова песен и видео от Славин Славчев

OFFNews 16 септември 2020 в 10:28 4571 0

Песните на ФСБ са давали смисъл в живота на редица поколения, носейки им усещане за споделеност и свобода. Днес, Румен Бояджиев и Даниела Кузманова правят подарък на Славин Славчев и Vintage Music Box. Това е новото парче от дебютния албум на Славин Славчев, носещо заглавието “Не е лесно“.

„Не е лесно“ е четвъртата песен от предстоящия дебютен албум на Славин Славчев, която излиза под шапката на Vintage Music Box. Това е първото парче от този албум, което не е по текст на Славин и една от няколкото изключителни и интересни колаборации, които предстоят до края на годината в рамките на проекта.

Тази песен е своеобразен символ на приемствеността между поколенията, на живата връзка между част от гениите на българската рок музика и тези, които са израснали с тяхната музика, а сега имат честта да унаследят зрънце от таланта им, пречупвайки го през своята призма и прочит.

“Песента „Не е лесно“ е нещо, за което дори не съм имал смелост да мечтая. Голям подарък от още по-големи хора и музиканти. Лесно е да работиш с такива, а за мен е щастие и привилегия, че имам възможността да бъда проводник на тяхното изкуство.“ – Славин Славчев.

Онлайн премиерата на песента се състоя във вторник в 18:30 ч. в канала на Vintage Music Box.

Автор на музиката - Румен Бояджиев
Текст - Даниела Кузманова
Аранжимент - Румен Бояджиев и Vintage Music Box
Клавишни и Тромпет - Иван Христов
Клавишни - Ясен Велчев
Китара - Петър Главанов
Бек Вокали - Станислава Христова
Бас - Ивайло Звездомиров
Барабани - Теодор Янков
Audio mix & Master: Vintage Music Box
Video: Vintage Music Box

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!