Мат Деймън разкрива тайната на "Великата стена" (трейлър)

ОFFNews 17 октомври 2016 в 14:54 8719 0

Мат Деймън в кадър от филма.

Финалният трейлър на „Великата стена“ изправя героите в новото визуално кинопиршество на Джан Имоу – Мат Деймън, Педро Паскал, Тиан Джин, Уилям Дефо и Анди Лау, срещу митични, много свирепи и кръвожадни същества, които заплашват напълно да унищожат света ни, ако не бъдат спрени веднъж и завинаги.

В търсене на най-мощното оръжие, познато на човечеството в миналото, героите на Мат Деймън и Педро Паскал попадат случайно насред трескавата организация по защитата на Великата китайска стена срещу мистериозен и неизвестен, но много опасен враг. Ще бъде ли това Войната на войните? Ще устои ли Стената? Ще спасят ли самоотвержените бойци човечеството?

Може да разберете, като гледате филма в кината от 3 февруари 2017 на 3D и IMAX 3D.

Джан Имоу е познат на почитателите на киното с шедьоврите си „Герой“ и „Летящи кинжали“, както и с впечатляващите откриваща и закриваща церемонии на Летните олимпийски игри в Пекин през 2008 г. 

„Великата стена“ е първата му напълно англоезична продукция, с която режисьорът хвърля ръкавица към холивудските блокбъстъри, като на всичкото отгоре е заснета изцяло в Китай.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови