Латинска Америка гледа сериала за нашата мафия

20 март 2013 в 16:15 6533 5

"Под прикритие" вече е дублиран за бразилския тв пазар.

Българският криминален сериал "Под прикритие" бе продаден успешно в Латинска Америка. Трите сезона на телевизионната поредица за българската мафия ще бъдат излъчени по AXN в цяла Южна Америка.

Такъв пробив не е правен от сериал от Централна и Източна Европа, коментира програмният директор на БНТ Севда Шишманова. Държавната телевизия е продуцент на сериала, чийто четвърти сезон зрителите очакват с нетърпение.

До сделката се стигна, след като световният дистрибутор на сериала - "Ню Филмс Интернешънъл", с посредничеството на "Лайънс Гейт" направи сделка със "Сони" за разпространение в цяла Латинска Америка. Продукцията ще се завърти по канала на "Сони" - AXN.

Сериалът вече е преведен на три наречия на испанския език и е програмиран за излъчване в Бразилия. Дублажът на епизодите е направен в студио в Маями.

"Тяхното присъствие в Латинска Америка ще бъде много близко до това на латиноамериканските актьори, тъй като ние също сме южна нация и емоциите ни, според мен, са доста близки", каза продуцентът Димитър Митовски.

 "Ню Филмс Интернешънъл" е направил голяма инвестиция за маркетинга на сериала. "Под прикритие" се търгува в пакет с редица мегапродукции на "Лайънс Гейт".

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови