Електро-фолк-джаз шотландците Hidden Orchеstra идват на 21 ноември

OFFNews 15 октомври 2015 в 13:21 2290 0

Hidden Orchestra.

Шотландците Hidden Orchestra ще се присъединят към Sofa Surfers за второто издание на NightLive на 21 ноември в клуб “Mixtape 5”.

Те ще изнесат представлението си Reorchestrations Live Show, създадено в чест на новия им едноименен албум, с което ще отнесат българската публика в своя свят на вълшебни звуци и приказни усещания.

Със сигурност Hidden Orchestra са една от най-емоционалните независими музикални формации на нашето време, които по изключително нетрадиционен начин забъркват електронно и фолклорно звучене с джаз, класика, хип-хоп, дръм енд бейс и пост-рок.

Името на групата Hidden Orchestra носи многопластов смисъл, отражение на музиката, която стои зад него. Препратката е към оркестъра, който остава невидим и скрит за публиката в старите театри, опери и киносалони – загадката на филмовата, разказвателна същност на музиката, създавана от Джо Ачисън – едноличният композитор на квартета.

Билети „Ранно Пиле“ на цена от 15/20 лв. може да бъдат намерени само в магазин "Яко" на ул. "Граф Игнатиев" 43.
Стандартни и онлайн билети на цена от 20/25 лв. има в мрежата на Еventim, OMV, "Texномаркет", "Пикадили", "На тъмно", OMV, "Технополис", Билетен център-НДК, Арена "Армеец" и др.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !