Кастинг за краткия филм „Бар Желание“

OFFNews Последна промяна на 13 март 2014 в 18:35 6355 3

Българският сайт за сериали TVSeries Bulgaria и филмовото студио Clapboard Film Studio организират кастинг за ролите в краткия филм „Бар Желание“.

Записването ще продължи до 20:00 часа на 18 март.

Може да се запишете, като попълните нужните данни в сайта на TVSeries Bulgaria (точно под новината) или изпратите писмо с тях на адрес: casting@tvseriesbg.com.

Важно е да споменете кратка информация за Вас (възраст, местожителство, интереси, образование) и също така в коя от ролите от „Бар Желание“ се виждате, и защо (разказа може да прочетете тук). Трябва да прикачите и една своя снимка в цял ръст.

Одобрените кандидати ще получат писма с инструкции за следващия етап на кастинга.

Ако не бъдете сред тях, ще имате възможност да участвате в продукцията като статисти.

Филмът ще бъде заснет април месец.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.03 2014 в 00:39

Не знам дали съм разбрал правилно,но има много загадъчни неща в този бар.Първо сервитьорката с още по загадъчното меню,тълпата от хора струпали се пред монитора и др.Мисля,че образите на героите не са избрани случайно.Чрез тях автора е искал да перфонофицира истински персонажи от реалния свят.За да подсили още по пълно сюжета е използвал истински хора,които по късно се превръщат в животни.Може би,сравнението с животните е подходящо с различни характери в човешката природа.А тази надпревара едно силно животно с по слабо,олицитворява борбата за оцеляване.

18.03 2014 в 00:22

Бих искал да коментирам главните герои.Единият много ми напомня на мен самия.Той е неуверен,мнителен страхува се от неочакваното.Докато другият е противоположен на него.Но най-интересното за мен самия е как двамата,които бягаха от преследвачите си се скриха в този загадъчен бар,изведнъж решиха че опасността е изчезнала и дори повярваха на непознатата сервитьорка,но това не им беше достатъчно,те избраха да се разделят и да опитат от тайствените ястия от менюто и дори да се позабавляват.Е на това му казвам аз новаторско мислене,дори извън границите на фантастиката,защото сме свикнали да възприемаме фантастиката като нещо далечно,нереално и тайствено(мистично).

18.03 2014 в 00:01

Изключително заинтригуващ разказ!Много ми напомня на приказката за рибаря и златната рибка.Само че краят на приказката завършваше от там където беше започнала.Този разказ бих нарекъл битова фантастика,защото героите или персонажите са добре познати на всички(плъхове,котки,арена,меню,уиски и пр.)Загадъчното е в тази уж сервитьорка,която подписва с целувка и език договора с клиента.А фантастичното е как всеки пожелал може да се превърне в нещо или някой,но в крайна сметка,да го доведе до трагичен край(ако не победиш на арената-например)Като цяло много ми хареса и бих участвал с най голямо удоволствие.Христо