JEREMY? представят своя втори албум с голям концерт във Военния клуб в София

OFFNews Последна промяна на 09 март 2018 в 08:21 3090 0

JEREMY? планират да представят своя втори албум с голям концерт на 13 април във Военния клуб в София.

Новата продукция съдържа шест парчета. Първият сингъл - You're The Voice - излезе в средата на миналия декември, като римейк на едноименния световноизвестен хит на John Farnham, и се радва на радушно приемане от страна на публиката.

Останалите пет песни са напълно нови авторски и ще бъдат официално представени по време на предстоящия лайв.

Края на 2017-а година JEREMY? отбелязаха с мащабно турне в Англия, Германия, Ирландия и Шотландия.

В момента музикантите са в процес на завършване на записите, както и на художественото оформление на албума, което концептуално продължава темата от дебютния и ще бъде представено публично съвсем скоро. Относно предстоящя специален лайв, приготовленията и процесите по създаването на новите песни, от групата споделят:

„Феновете отдавна питат за новите парчета. Наистина е трудно да изберем продължението след успеха на дебютния албум. Имаме доста посоки и идеи, но най-много искахме да постигнем това цялостно, хомогенно шоу на живо, за което мислим от 2014 г. още. Този концерт във Военния клуб ще бъде първият, на който всички ще чуят и видят 100% JEREMY?. В това отношение сме безкомпромисни - всяка една нова песен има самостоятелна тежест, но е и много конкретно поставена до другите. Допълва палитрата от емоции. Винаги и сега за нас най-важен е смисълът, цялостната идея и максимално позитивно изживяване за всички хора във всяка минута, когато JEREMY? са на сцената.“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови