Излезе новото видео на "Life Eternal" от предстоящото издание "De Mysteriis Dom Sathanas Alive"

OFFNews Последна промяна на 17 ноември 2016 в 15:50 2057 0

Новото видео на "Life Eternal" от предстоящото издание "De Mysteriis Dom Sathanas Alive" е вече факт. Както знаете, Mayhem ще пристигнат в България за концерт на 11 април 2017, за да изпълняват целия култов албум на живо и за първи път у нас.

Шоуто ще бъде в клуб "Mixtape 5" от 19:00 часа, а билетите се продават за 45 лв. в мрежата на "Ивентим". В случай на налични места в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 50 лева.

“За първи път, когато Mayhem се свързаха с мен, беше през 1991-1992, получих писмо от Euronymous. Тогава още не знаех, че това писмо ще промени напълно живота ми... По това време те търсеха певец за дебютния им албум, който да замени и изпълни вокалите на починалия вече Dead. Разбира се, аз се съгласих на предложението им и през 1993 година записахме албум, който нарекохме „De Mysteriis Dom Sathanas“ един от най-магичните записи на всички времена. Музиката се откри в някои непредполагаеми пространства, с които не можехме да се справим и отприщи пълен хаос, който в крайна сметка завърши с горящи църкви и евентуално убийство в групата.

Беше почти невъзможно да издадем тази плоча, но когато най-накрая и това се случи през 1994, това даде силно отражение върху цялата хеви метъл сцена. Така наречената „втора вълна на блек метъла" се роди в студения и тъмен ъндърграунд на Осло. В същото време групата се срина и „изгоря отново до основи“. От тази пепел Mayhem трябваше да се издигне отново след 10 години, събирайки някои стари и нови членове. Но този албум винаги си остана толкова силен и толкова уникален, че дори и след като се събрахме отново през 2004 година, ние все още не се чувствахме комфортно, за да го представим целият на живо. Времето минаваше и цялата група стана по-силна и по-опитна. Така че сега вече чувстваме, че е време да изсвирим целия албум, за да можем след повече от две десетилетия да освободим този звяр. Така че "De Mysteriis Dom Sathanas" най-после целият и на живо", разказва Атила.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови