HMSU празнуват 20 години дръм и басс култура в България

OFFNews 04 януари 2019 в 11:05 3337 0

20 години H.M.S.U. остават верни на басовите настроения и са основен проводник на drum & bass / jungle движението у нас. По случай юбилея на родната организация на 26 януари 2019 г. в столичната зала Универсиада се очакват над 25 международни и родни артисти, както и редица други изненади, които ще се случат за първи път в България.

Специалното събитие ще бъде проведено в зала Универсиада, като участие са потвърдили всички H.M.S.U. артисти– ACIDTRIP, COOH, KONSPIRATOR, EXo, FAITH, L 33, LIUSY, OGONEK, MOCKS и TARGY. Освен това всеки от тях ще прибави специална изненада към представянето си, което ще доведе на обща сцена една от най-епичните програми, правени някога на събитие в България.

Една от водещите родни организации за електронна музика в България е в центъра на всички най-големи събития, случващи се тук. Колективът от артисти е прецизно подбран, така че едва ли има спектър от дръм енд бейс музиката, който да не е застъпен в изявите и.

Голяма част от тях са чести гости на най-масивните събития и фестивали по света и гордо поставят българския отпечатък в този винаги развиващ се и модерен жанр. Издават парчета и албуми за някои от най-големите лейбъли - едно допълнително доказателство за влиянието, което артистите от организацията оказват в международната дръм и басс среда.

Заедно с активното промотиране на тази култура у нас, това печели уважение към родната организация и присъствието на България в челните редици на световната сцена. С проведени над 500 събития и поканени над 400 международни гости, HMSU e основното свързващо звено между различните организации и артисти от Балканите, а едва ли има друг подобен феномен, който да обединява в такъв мащаб всички държави около нас.

За под 24 часа след пускането на билетите в продажба над 400 ду̀ши се сдобиха с пропуски за събитието, а бонусите при ранно закупуване и атрактивната цена от 20 лева са един своеобразен подарък от организацията към всички верни фенове.

Билетите могат да бъдат намерени онлайн и в разпространителната мрежа на EVENTIM.bg в цялата страна. Повече информация на: http://www.hmsu.org/20years 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови