HBO пуска нов телевизионен канал с безплатен бонус период

ОFFNews 25 март 2016 в 15:15 6287 0

HBO е признат като майстор на разказваческото изкуство, както сред масовата, така и сред ценителската аудитория. Култовите сериали на телевизията като "Игра на тронове", "Истински детектив", "Семейство Сопрано" и др. предефинираха много жанрове, прекрачиха много граници, разрушиха клишета и влязоха под кожата на милиони ентусиазирани почитатели по целия свят.

HBO е в бизнеса повече от 40 години и за този период е дал живот на десетки хитови поредици, които най-сетне ще имат своя дом - това ще бъде HBO 3.

Мотото му е "Ние сме сериалите" и ще излъчва най-добрите оригинални продукции на HBO, както и най-доброто от други студиа и пълнометражни филми.

С HBO 3 Home Box Office отговоря и на модата в гледането, наречена "Binge Watching" - гледане без прекъсване на всички епизоди от даден сериал или сезон, като през почивните дни ще предлага на зрителите маратони на цели сезони на оригинални НВО продукции.

Стартът ще бъде даден на 26 март в 07:00 сутринта, като още в първия ден НВО 3 ще излъчи маратон на първи сезон на "Игра на тронове" от 20:00 часа.

По повод старта си в България НВО 3 ще излъчва 3 дни с отворен сигнал за всички клиенти на тв услуга на операторите, които го стартират в мрежите си. Програмата може да се проследи тук

Появата на HBO 3 води до промени и ребрандиране в съдържанието на останалите канали. HBO Comedy вече е HBO 2 – ориентиран към цялото семейство. Той излъчва комедийни, семейни, детски и анимационни филми през деня, а вечер предлага най-добрите заглавия и от други жанрове – драма, трилър, екшън.

HBO остава водещият канал във филмовия пакет, като продължава да предлага тв премиери на най-новите холивудски хитове, а също и най-популярните НВО оригинални продукции, провокативна документалистика (всеки четвъртък вечер) и впечатляващи събития.

И тази година HBO ще излъчва оригиналните си продукции едновременно с американската им премиера – още в понеделник сутрин 04:00 часа българско време.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови