Героините на Viasat World в Деня на жената

Рут Уилсън в „Госпожа Уилсън“ по Epic Drama, спасителките Джейд Тауърс и Ели Фаранда в „Австралийски спасителен отряд“ по Viasat Explore, Луси Кук в „Разговор с животните“ по Viasat Nature и още борбени жени

OFFNews Последна промяна на 08 март 2019 в 00:27 1846 0

Снимка Epic Drama

"Госпожа Уилсън"

За 8-ми март Viasat World събира няколко впечатляващи жени в ефира на ТВ каналите си Epic Drama, Viasat Explore и Viasat Nature, както и по Viasat History. От изумителното превъплъщение на Рут Уилсън в „Госпожа Уилсън“ по Epic Drama, през физическата и психическа устойчивост на спасителките Джейд Тауърс и Ели Фаранда в „Австралийски спасителен отряд“ по Viasat Explore до страстта към природата на оксфордския зоолог Луси Кук в „Разговор с животните“ по Viasat Nature, ще видим много борбени женски персонажи.

Позната ви от популярния сериал „Аферата“, Рут Уилсън е в ролята на предшественичката си Алисън Уилсън, по чиито мемоари е създаден минисериалът „Госпожа Уилсън“ в маратонно излъчване на трите епизода от 22:00 часа този петък по Epic Drama. Участват още Йън Глен (Game of Thrones), Кийли Хауис (Bodyguard), Фиона Шоу (True Blood).

Действието в „Астралийски спасителен отряд“ се развива в региона Уитсъндей в Северен Куинсланд. Австралийският спасителен отряд предприема критични и опасни спасителни мисии, в които една грешка може да причини сериозни физически контузии или финансова катастрофа. Вижте безстрашния дамски дует Джейд Тауърс и Ели Фаранда в маратон на първите пет епизода от поредицата от 19:00 часа по Viasat Explore

Зоолог, ТВ продуцент, водещ и автор, Луси Кук ще представи „Разговор с животните“ от 18:55 часа по Viasat Nature, където цялата вечер на 8 март ще бъде посветена на впечатляващата й работа. Другото ѝ предаване „Удивителни раждания при животните“ е от 20:55 часа.

Снимка: Viasat Nature

Най-добрият ТВ канал за история на стария континент, Viasat History, ще представи „Жени воини“ в три поредни вчери от 18:10, започвайки от 8 март, петък. В тази документална поредица в три части се запознаваме с някои от най-яростните и емблематични жени воини на всички времена - жени, служили като редови войници, елитни бойци или военни лидери от 5-ти век пр.н.е. до днес.

Военната история изглежда доминирана от мъже. До момента, в който археологически находки и най-новата изследователска работа на един от най-добрите американски професори напълно преобръщат вижданията ни за историята на военното дело и ролята на жените.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови