Фестивалът на комедията се завръща с над 40 събития и гарантиран смях

OFFNews 12 септември 2017 в 13:03 3219 1

За 4-та поредна година в София ще се проведе Фестивалът на комедията, организиран от Комеди Клуб София. Той ще стартира на 6-ти октомври и в рамките на по-малко от месец феновете на стендъпа у нас ще могат да гледат над 40 шоута.

Освен българско присъствие, Фестивалът ще си има и традиционно гости от чужбина. У нас ще пристигнат комедиантите Даниел Слос (Великобритания), Марсел Люконт (Франция/Великобритания), Никола Силич (Сърбия - Comedy Central), Александър Перишич (Сърбия - Comedy Central) и други.

Родните фенове на стендъпа ще могат да гледат най-доброто от комедиантите на Комеди Клуб София, ще има и шоута посветени на офиса и работата, секса, любовта, България и света, както и на черния хумор.

Билети за фестивала може да откриете в мрежата на Eventim на цена от 10 лева, а информация за събитието може да следите във Фейсбук страницата му.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

1

Стефан

12.09 2017 в 13:41

Нямам представа какво е стендъп, но в българския език думата "шоу" няма множествено число. Също като "радио", "видео", и един куп други. Както и, например, думата "обуща" пък няма единствено число.