Днес да почерпи големият ни актьор Стефан Мавродиев, празнува 79-ия си рожден ден

OFFNews 29 декември 2022 в 11:41 1625 0

Стефан Мавродиев

Снимка Фотография: Адриана Янкулова

Стефан Мавродиев

В страницата на Младежкия театър днес беше публикувано следното обявление:

"Днес е голям ден за Младежки театър!
За нас е огромна чест да честитим, с изпълнено с любов сърце, 79-ия рожден ден на великия и обичан доайен на Младежки театър „Николай Бинев“ – неповторимият театрален великан Стефан Мавродиев!
За нас Мавро е емблема! Пристанище на смисъла; пример за професионализъм; рамо, изградено от любов; приятелска подкрепа и очи, изпълнени с кураж, които те зареждат с вяра. Мавро е символ на всичко, за което се борим да сме.
Пожелаваме му да бъде здрав, все толкова вдъхновяващ, отдаден и разрушаващ всяка стена с точността си, благата усмивка, отдадеността, обичта към живота и убедеността, че всички сме по-силни от проблемите.
Пожелаваме му да продължава да обича сцената, театъра и публиката толкова силно, колкото и те го обичат. Нека още много години докосва умовете и сърцата ни на сцената, както го е правил вече десетилетия наред. Десетилетия на талант, вдъхновение, любов, професионализъм, честност и искрено приятелство.
Каквото и да кажем за Стефан Мавродиев ще бъде малко.
Честит рожден ден, Мавро! Обичаме те!
Гледайте прекрасния Стефан Мавродиев в спектаклите „Страхотни момчета“, „Аз, Фойербах“ и „Ромео и Жулиета“."

Бъди здрав и весел, скъпи Мавро! Ти си ни за пример как животът трябва да се обича и да се живее, а талантът ти няма равен. Честито от екипа на OFFNews!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови