'Дяволското гърло' с премиера на 3 континента

OFFNews 17 април 2021 в 10:03 5501 0

Снимка Нова тв

След успеха на „Дяволското гърло“ в България, сериалът на NOVA вече има световна премиера и разпространение на три континента, съобщиха от телевизията. Интерес за дистрибуция е проявен от най-престижната онлайн платформа за неанглоезично серийно кино в света – Walter Presents. Тя е собственост на британския Channel 4.

Това е пореден международен успех за сериала. „Дяволското гърло“ бе показан първо в Австралия, предстои това да се случи и в Канада, Нова Зеландия, САЩ, Великобритания и други страни.

Сериалът на NOVA ще бъде разпространен още в Централна и Източна Европа – Полша, Румъния, Словакия, Чешка Република, Унгария, Молдова, Сърбия, Словения, Северна Македония, Хърватия, Босна и Херцеговина, Косово, Албания, Черна Гора – от американската медийна компания AXN, собственост на “Сони пикчърс телевижън”.

“Дяволското гърло” е 12-сериен филм, който NOVA излъчи през 2019 година. Актьори в продукцията са Теодора Духовникова, Владимир Карамазов, Васил Банов, Христо Петков, Валери Йорданов, Стоян Радев, Лидия Инджова и Павела Апостолова. Филмът се реализира от екипа на Dream Team Films, който стои и зад “Откраднат живот”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови