Десислава Радева с поетичен текст в сайта на известен фотограф

OFFNews 07 май 2019 в 11:45 3189 1

Съпругата на българския президент Десислава Радева се включи със свой текст в сайта за фотография и литература на Веселин Боришев chicklit365.com.

Известният български фотограф всеки ден добавя по една снимка, към която има текст от различна дама.

Днешният кадър на Боришев е на нощно море, а Десислава Радева е написала следния текст към снимката:

Сама с морето. Съзерцание, възможно само през нощта. Усещане за свързаност, покой, разбиране. Почитане на бушуващите в двете ни души – моята и на морето – чувства, мисли, страсти. Всеки е сам със себе си и заедно с другия. Сливане и пречистване. Но само ако съм на брега.

Вляза ли в морето през нощта, ме връхлита паниката. Че нарушавам покоя му, нарушавам ритъма му, нарушавам целостта му. Дори лунната пътека не ми помага. Тя, пътеката, ми е нужна от брега. Да налее очите ми с радостни сълзи, да захрани душата ми с вяра, а тялото с енергия.

Нощното море се разкрива напълно само ако си на брега. Само тогава ти разказва за себе си. Ако искаш да чуеш.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6063

1

Синия гол шаман

12.05 2019 в 09:26

"Приятелка на президентшата Десислава Радева е била шеф на дирекцията в Агенция "Пътна инфраструктура", водила проекта за ремонт на пътя Мездра-Своге.

Стела Попниколова, съпруга на регионалния министър Спас Попниколов в служебното правителство, назначено от президента Румен Радев, е оглавявала дирекцията, съобщи "24 часа", като се позова на дългогодишни служители от Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ).
Борисов поиска оставките на трима министри. Заради катастрофата край Своге

Но освен това Попниколова е в една фондация с Десислава Радева и Мирела Божинова - "Живата вода на България".

Тя е била шеф на дирекция “Управление на проекти, финансирани с национални и кредитни средства” и е от Бургас, като Десислава Радева."