Deep Zone Project стана на 19 години и празнува с голямо парти

ОFFNews 15 март 2018 в 16:35 2514 0

Култовата българска група Deep Zone Project започва годината с нова вокалистка, нови проекти и ново видео от Ибиза.

На 3 март в Лондон, в препълнената зала The Grand, в рамките на Wild Rose festival, групата изнесе внушителен концерт и официално представи новото лице на формацията – чаровната певица Ева Мария. Ева Мария е позната от успешното си участие в два сезона на X Factor. Тя пее от малка в различни формации в България и чужбина.

Ева Мария не е единственото ново попълнение в Deep Zone Project. Към групата официално се присъедини и китаристът Дани Димитров, който допълнително освежава сценичното присъствие и музиката им.

Отново в рамките на концерта си в Лондон, Deep Zone Project отпразнува и 19 години от създаването си. „Рожденият ден“ бележи ново начало за най-популярната електронна формация у нас - чисто новият им проект - IBIZA Sound Machine. Чрез него те ще издават интернационална клубна музика както и лайв ремикси на емблематични парчета от Ибиза.

Първото официално видео на IBIZA Sound Machine се казва "Say My Name" и е заснето на известния остров в рамките. Групата обещава парчето да стане световноизвестно. 

Утре групата ще направи грандиозно парти в клуб Joy Station, на което ще чуем музика от Ибиза и България.

Купонът започва точно в 22.00ч., а билетите са достъпни на сайта на Eventim на цена 10 лв. Билети на входа - 12 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови