Бира и среща с Gamma Ray ден преди концерта им в София

OFFNews 14 март 2014 в 13:57 2846 0

Gamma Ray
Фен артикулите, които ще се продават на концерта.

Немските пауър метъл легенди Gamma Ray ще станат част от подгряващото before party за концерта им, само ден преди събитието. В столичния клуб Rock It от 20 часа Кай Хансен и компания ще пийнат по бира с най-големите им фенове.

На 26 март пропуските за партито ще се продават на входа на заведението, като ще струват по 5 лева. Хората, които си носят билетите за концерта, ще имат предимство при влизането пред останалите фенове.

Очаква се в Rock It да присъстват и част от Rhapsody Of Fire.

На купона всеки ще може да се докосне до своите любимци, да ги поздрави лично, да ги покани на масата си, да ги почерпи, да се снима с тях в уникална обстановка, да получи автограф или да поговори с тях. Музиката, която ще звучи ще е своеобразен микс от любими песни и изпълнители на гостите.

За радост на феновете, новият албум на Gamma Ray ще се продава на място в зала "Универсиада", което ще направи българската публика една от първата в света, която ще се докосне до тавата "Empire of the unead".

Всеки, който си купи албума преди концерта ще получи автограф от Gamma Ray след събитието.

На 27 март в зала "Универсиада" Gamma Ray ще забие заедно с Rhapsody of Fire на едно от най-очакваните пауър метъл събития за тази година. Билети са в продажба на цена от 35 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови