Подаръци за всички с билети за Amon Amarth, Sepultura и Gamma Ray

OFFNews 07 февруари 2014 в 15:06 2341 0

Всеки закупил билети и  за трите концерта на Gamma Ray и Rhapsody of Fire, Amon Amarth и Sepultura гарантирано ще получи награда от организаторите BGTSC.

В играта могат да участват всички, които са си купили билети за концертите. За целта трябва да изпратите имейл на [email protected] с баркодовете на трите билета (два баркода, ако сте си взели комбиниран билет за Amon Amarth и Sepultura), както и име или псевдоним, с който да ви представят при изтеглянето.

Наградите са повече от привлекателни:

- Meet & Greet с една от групите;
- CD, DVD или подарък от официалния мърч на групите;
- Ваучер за 50% намаление от цената на билета за някое от останалите събития на BGTSC до края на месец юни тази година;
- Пропуск за някое от останалите събития на BGTSC до края на месец юни тази година;
- Подарък от партньорите на BGTSC.

Резултатите ще бъдат обявявени поетапно на 22 Март, 25 Април и на 3 Юни на официалната фейсбук страница на BGTSC и в партньорската мрежа. 

Концертът на GAMMA RAY ще се състои на 27 Март от 20.00 часа в зала „Универсиада”. Редовните цени на билетите са 35 лева на предварителна продажба и 45 лева в деня на събитието.

Концертът на AMON AMARTH ще се състои на 30 Април от 20.00 часа в зала „Универсиада”. Редовните цени на билетите са 40 лева на предварителна продажба и 50 лева в деня на събитието.

Концертът на SEPULTURA ще се състои на 8 Юни от 20.00 часа в клуб Mixtape5. Редовните цени на билетите са 40 лева на предварителна продажба и 50 лева в деня на събитието.

В мрежата на Eventim може да откриете и комбиниран билет за Amon Amarth и Sepultura на цена от 70 лв. 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews