Българският музикант Жан Мар с нов сингъл

Певецът, който живее и твори в Швейцария, пуска Everything to Nothing в колаборация с певицата Мария Маринова

OFFNews 21 септември 2021 в 10:58 2664 0

"Everything to Nothing" е новият сингъл на българския музикант и певец Жан Мар, който живее и твори в Швейцария.

Песента, чийто видеоклип излиза днес, е по текст и музиката на самия Жан Мар, а по аранжимента и записите работи с Краси Тодоров (Михаела Филева, Графа, Jeremy?) и Ташо Колев (Jeremy?).

Певецът вече нашумя у нас с песента „Спомени“, по стихове на Петя Дубарова. В новата песен той си партнира с четвъртфиналистката от третия сезон на „Гласът на България“ Мария Маринова (Макая), а песента е вдъхновена от личните преживявания на музиканта и загубата на една любов.

Това е любов, която напълно ме промени. Кармична любов, която дойде в много труден момент, всеки се беше затворил в себе си, а накрая аз останах сам с моите мисли, страхове и болка. Понякога кармичната любов навлиза в нашия живот, преобразява ни, кара ни да се променим, само за да ни „изпепели“ и да си тръгне.“ – споделя певецът.

Клипът към песента е дело на режисьора Васил Стефанов, Стефи Николова и техния екип. В него те разказват историята на двама души, които постепенно губят „светлината между тях“.

Локацията за заснемането на видеото е горската стъклена къща на Борис от популярния сериал „Скъпи наследници“.

Жан Мар е най-популярният български изпълнител в Швейцария, където живее през последните години. Там той дебютира в радио ефира с песента си „Love is“, която вече четвърта година продължава да се върти по местните радиостанции, следвана от „Hold On“, която също се радва на силни ротации в местния радио ефир.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови