Мира Добрева написа книга за столетници

OFFNews 29 май 2021 в 12:10 2150 0

Снимка БНТ

Телевизионната водеща Мира Добрева направи представяне на книгата си „Столетниците - благословия или орисия“ в  клуб „Перото“ в НДК. Боряна Граматикова влезе в ролята на модератор, а събитието уважиха много колеги и приятели на водещата на „Питай БНТ“. За да споделят своите впечатления и да разкажат лични истории за своите баби, на сцената, заедно с Мира, излязоха Виктор Калев, Мариана Векилска, Драго Драганов.

На сцената по време на представянето излезе и 101-годишната баба Дора, която елегантно и артистично заяви: „Само на 101-а съм. Не е кой знае колко много“. 

Идеята се появява, докато Мира и екипът ѝ преглеждат рейтингите на предаването си по БНТ. С интерес откриват, че в сегмента на рубриката за столетниците – рейтингите се повишавали. Това я мотивира да събере тези вдъхновяващи истории. Докато пишела книгата, Мира се свързала с всички участници и с радост открила, че много от тях все още празнуват своите рождени дни и си я спомнят, макар да е минало немалко време. Наричат я с любов „Миричка Добревка“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови