Ексклузивно Бойко Борисов е опериран след травма при мач (допълнена)

Книга разказва за възхода и най-трудните моменти в живота на Бионсе

ОFFNews Последна промяна на 01 септември 2017 в 13:36 2969 1

Книга за живота на Бионсе от автора Крис Робъртс излезе дни преди звездата да навърши 36 години.

В книгата се разказва за трудния път, който певицата е преминала от бедно момиче с дрехи от битака в Тексас до една от най-известните и влиятелни звезди на наши дни. 

„Не искам да бъда секси маце. Искам да бъда емблематична“, заявява младата Бионсе, сякаш знаейки, че мечтата и ще се изпълни.

Но каква е тайната на нейния успех?

Крис Робъртс дава отговори на тези и на много други интересни въпроси в новата книга „Бионсеграфика. Илюстрирана биография на гения на Бионсе Ноулс“, която вече може да бъде намерена по книжарниците.

От нея ще стане ясно, че първият сценичен подиум на днешната попкралица е кухненската маса вкъщи, а решението да се занимава с музика започва да се оформя още от деня, когато едва 5-годишна попада на концерт на Майкъл Джексън. Оттогава тя не спира да се усъвършенства в пеенето и танците. Но признанието идва постепенно.

Днес е трудно да си го представим, но ученичката Бионсе е била стеснителна, срамувала се от странното си име, гледала е да се облича скромно - с дрехи от битака, и мете фризьорския салон на майка си, за да си осигури допълнителни джобни.

„Хората ме мислеха за надменна. Някои не разбират, че си мълчалив и стеснителен, и решават, че си изпълнен единствено с мисли за самия себе си“, споделя тя по-късно за трудните си тийнейджърски години.

Но всичко това вече е зад гърба й, Бионсе отдавна е преодоляла съмненията и притесненията, но продължава да е изключително взискателна работохоличка. А това със сигурност е една от причините да е на върха почти цяло десетилетие, отбелязва Крис Робъртс.

„Бионсеграфика. Илюстрирана биография на гения на Бионсе Ноулс“ проследява с факти, снимки и графики най-важните моменти от живота и кариерата на певицата - от детството през първите стъпки под прожекторите до месеците, предшествали раждането на близнаците.

В книгата е поместена и историята на  впечатляващият й пробив като солова изпълнителка с хита "Crazy in Love", израстването като личност, проблемите с Джей Зи, раждането на първото им дете Блу Айви Картър и лекуването на депресията след преживения спонтанен аборт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови