Меджик Джонсън проговори: Горд съм с моя син гей

ОFFNews 25 април 2017 в 16:47 17861 3

Горд татко! Легендата на баскетбола Меджик Джонсън проговори за сексуалността на сина си И Джей (Ървинг Джонсън Трети) в телевизионно шоу.  57-годишният бивш ас на Лейкърс посъветва други родители,чиито деца са се обявили публично за гей.

"Всичко идва оттам, че не трябва да опитвате да предрешите как вашият син или дъщеря трябва да бъдат такива, каквито вие искате", започна Меджик, "Просто ги обичайте такива, каквито са! Когато моят син призна публично своята сексуалност, аз бях доста щастлив и за него, и за нас като родители.

Ние го обичаме! И Джей е невероятен. Трябва да подкрепяте детето си, и без това има толкова други хора, които искат да го наранят. Ако ви не го правите, който друг ще го направи? Кой друг ще го обича!".

Ей Джей се появи за първи път публично с партньор преди 4 години в Ел Ей. "Винаги съм искал да го обявя публично. Мечтал съм да имам свой, собствен образ. Но исках да натрупам необходимия опит, за да се справя", каза тогава 24-годишният син на легендата.

"Аз съм благословен да имам това семейство. Моите родители винаги са ме подкрепяли. Особено близки сме били винаги със сестра ми. Тя не ме изоставя за секунда. Имам подкрепата и на брат ми. 

Когато дойде моментът да изляза на светло, нормално, уплаших се като повечето хора. Но след цялата тази любов и подкрепа аз съм убеден, че можа да покоря света", каза И Джей.

Меджик, който се отказа от НБА през 1991 година, когато обясни, че е носител на вируса на СПИН, има още две деца. Дъщерята Елиза (22) е осиновена, а синът Андре (36) е от предишна връзка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

2

Стефан

25.04 2017 в 18:59

Скоро и в други градове!
Ще започнат да се гордеят с това че децата им са идиоти. Или сакати. Или убийци. Крадци, човекоядци, педофили, неграмотни.
После ще измислят нещо още по-възвишено.

И тези хора ми забраняват да си бъркам в носа???

29585

1

Izalina

25.04 2017 в 17:38

Отврат.
Гей си, хубу гей.
Трябва ли да се правиш на маймуна по тая причина обаче?!

Тва пердашковците все страдат от липса на внимание, баси.