Излезе нов танц на Борислав Михайлов, импровизира на гръцко (видео)

OFFNews 17 октомври 2019 в 12:26 15509 1

Нови танцови стъпки е усвоил Боби Михайлов, става ясно от видеоклип, изпратен до редакцията на "България Днес". В непоказвания досега запис се виждат нови култови движения на футболния бос.

През 2012 г. Боби стана известен с уникален танц по ритмите на парчето на Преслава "Като за финал". В столичен клуб на участие на чалга дивата ексвратарят смая всички с респектиращите си танцувални стъпки.

Бързите движения с ръцете, характерното им попляскване и въртенето на главата станаха запазена марка на шефа на родния футбол. Те му донесоха подигравки, но му спечелиха и поддръжници, които отчитат пластичността на героя от САЩ '94 и копират движенията му по дискотеките.

Верен на хореографските си умения остава Боби Михайлов и в непубликувания до момента видеоклип. В него се вижда, че шефът на БФС е поканен да присъства на сватба на приятелско семейство.

Като ВИП персона той е настанен на маса пред младоженците. Купонджийският нрав на бившия вратар не издържа на кръшните ритми и след няколко обърнати маркови питиета той се включва в купона заедно с младежите.

За разлика от предишната си изяв, този път Михайлов танцува на песен на една от гръцките звезди. Използва по-плавни лебедови движения с ръцете около тялото, но отново извива китки и се кърши в ритъма на танца.

Елементи от новата хореография са щракане с пръсти, въртене на юмруци и специфично пристъпване назад. Не е изключено новият танц на Боби М. също да се превърне в хит.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови