Бум в търсенето на жрици покрай Мондиал 2018

OFFNews 20 юни 2018 в 13:27 6687 1

Взрив в търсенето на жрици на любовта отчитат сводниците в Русия покрай провеждащото се в страната световно първенство по футбол.

Пред сайта Super.ru представител на бизнеса с женска плът се оплаква, че едва смогва да задоволи търсенето и се е наложило да "командирова" момичета от вътрешността на страната в Москва и другите градове домакини.

Най-редовните клиенти били гостите от Саудитска Арабия, които нямаха досега много поводи за футболна радост, тъй като тимът им отстъпи с 0:5 пред Русия в мача на откриването, а днес излиза почти обречен срещу Уругвай.

"Без преувеличение поръчките скочиха 10 пъти. И трите ми телефона буквално прегряха. Момичетата ми обслужват по няколко клиенти на нощ. Не им е лесно", споделя пожелалият анонимност сводник пред изданието.

Макар и да им е трудно, момичетата са доволни, защото има работа за всяка, а и цените са се увеличили в пъти.

"Най-много се търсят красавици - бивши модели или такива, които са имали връзка с футболисти. Но и по-ниските и по-естествени жени не остават със скръстени ръце", казва още мъжът. Победите на Русия също водят до бум на търсенето. Поне така е било след двубоя със Саудитска Арабия, когато много компании са резервирали места в клубовете, за да празнуват успеха и естествено са поръчвали и момичета.

"Политиците се заблуждават, че могат да ограничат бизнеса, но това е невъзможно", заключава сводникът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11024

1

Комита

20.06 2018 в 19:24

Каква езическа религия практикуват толкова масово в Русия, че не им достигат жрици? Жрици на любовта е нещо друго - оправете си заглавието... ;)