Призоваха рускините да се държат прилично по време на Мондиала

OFFNews 13 юни 2018 в 14:09 10122 0

Председателят на комитета по въпросите на семейството, жените и децата към руската Държавна дума Тамара Плетньова призова сънародничките си да се държат прилично по време на световното първенство по футбол и да нямат безразборни сексуални връзки с чужденци.

В Русия имат печален опит от олимпийските игри в Москва през 1980 година, когато настъпва истински бум на броя на самотните майки с деца от чужденци, голяма част от които с екзотичен произход.

"Тези дечица след това страдат, страдат и досега още от времената на съметската власт. Ние трябва да раждаме деца от своята раса, а не от други раси. Не съм някакъв националист, но опитът не е положителен", коментира депутатката в ефира на радио "Говори Москва".

Тя доразви тезата си, като посочи, че желанието й е в Русия хората да се женят и създават деца по любов, а не от користни подбуди или моментни увлечения.

"Искам гражданите на Русия да създават стабилни семейства, да живеят дружно, да създават деца и да ги възпитават, а не да живеят със самотни майки или да бъдат пращани в чужбина при непълноценни семейства", добави Плетньова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови