Трайчо Трайков: ГЕРБ и БСП си работят добре заедно. Ние сме алтернативата

OFFNews 16 октомври 2016 в 16:51 5582 7

Кандидатът за президент на Реформаторският блок Трайчо Трайков обвини ГЕРБ в тясно сътрудничество с БСП.

"Фалшиво е внушението, че битката на тези избори е между ГЕРБ и БСП. Ние сме алтернативата. Те така добре работят заедно, а искат да приемем, че са опоненти", написа той във фейсбук.

След това Трайков добави:

"Няма нищо чудно, че ГЕРБ и БСП вървят към сътрудничество. Искам да поздравя Цецка Цачева за подкрепата от страна на червения кмет на Свищов. Искам да я поздравя и за подкрепата на Румен Овчаров и Петър Димитров, които продължават да представляват държавата в две от ключовите предприятия в енергетиката. Едни и същи хора ли стоят зад властта и зад БСП?"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12530

5

синя сова

16.10 2016 в 20:40

Професоре,защо намекваш за партийте,които ги подкрепят,много добре знаеш,че изборите са МАЖОРИТАРНИ!Не избираш партии(Трайчо Трайков и Ген.Съби Събев са безпартийни от гражданския съвет към РБ),избираш хората според техните качества!Да са компетентни,да се държат достойно,да са интелигентни,да им е ясно какви са правомощията на президента според Конституцията,да работят достойно за България!Освен това говорят и двамата перфектно английски и руски.Имаш ли още забележки срещу тях?Сега имам и аз въпрос към теб-на колко от изискванията за мажоритарен вот отговаря баба цоцолана?

12530

3

синя сова

16.10 2016 в 19:59

Ето истината за герб!Баба цоцолана подкрепена от червения кмет на Свищов!Нали ви казвам -ДС управлява България чрез герб и "ШЕФА"!А цв.цв. още на 22 години е бил приет на "работа" в изчислителния център на Централно информационно,организационно управление на ДС през 1987 год.Това е така нареченото "7-мо главно управление на ДС"