Трифонов сам се удари с чука, скоро ще разбере разликата между обич и тв любов

OFFNews 18 юни 2021 в 15:35 57553 5

Политикът Трифонов в контролирана среда и непровокиран от нищо си позволи квалификации по адрес на председателя на БСП Корнелия Нинова, а и към членовете на партията, наричайки ни “никакви”.

Аз, за разлика от г-жа Нинова, не съм завършил Класическата гимназия (по това си приличаме с Трифонов), и затова ще си позволя като член на БСП и един от 80 000 пряко засегнати, да му отговоря с една мъдрост от бургаския строителен техникум: “Човек, удряйки се по пръстите с чук, винаги проговаря на майчин език”. 

Това написа във Фейсбук заместник-председателят на БСП и водач на листата на "БСП за България" в Сливен Атанас Зафиров.

"Трифонов сам се удари с чука и много скоро ще разбере каква е разликата между една 130-годишна партия с истинска, неподправена обич на обикновените хора към водача, от една страна, и нетрайната, измамна любов на телевизионните фенове, готови да пристанат на всеки нов устат екранен месия, от друга", добавя той.

Да бъдеш народен водач, да бъдеш ”някакъв”, не предполага криене в джипове, тежки охрани и назидания в социалните мрежи. Това е до време - после спираш да бъдеш интересен и влизаш в графата “други”. Особено пък, като си го извел и в предизборен слоган!", пише още в позицията на Зафиров в социалната мрежа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2010

5

Dinko Toshev

19.06 2021 в 12:10

Има изход остава временното правителство с още по достойни и чести хора за цял мандат.И е свършено с унищожителите на България

2010

4

Dinko Toshev

19.06 2021 в 12:05

Кои си ти бе господин никои кои се интересува от твоите глупости.Чувал ли си за политическия командир на отряд Чавдар.Вуичо на жена ми.Отива при бай Тошо и му казва ние не се борихме за разказва власт и си хвърля БКП картата.Почина с 40 лв пенсия.Вие сте едни крадци доносник доносници,мислещи само за джобовете си.Каквото и да е Слави Трифонов евала сам е постигнал всичко.И снего ще ви наврем където трябва.

3162

3

Grigor Arssov

18.06 2021 в 19:51

Каквито и мечти да имат някои“партийки", каквито и желания да имат, какъвто и резултат да покажат на нови избори пак ще трябва коалиция и пак трябва да се ориентират към един от двата бряга ГЕРП или БСП, а да ви видим сега кой бряг ще изберете и дали пак ще загърбите исканията на протеста за изчегъртване на бай0ня и пак ли ще откажете протегнатата ръка на БСП с които бяхте рамо до рамо на протеста и с които правехте 135 сигурни гласа в предишното НС за ОЧЕГЪРТВАНЕ на бай0ня!!!!!
Това искаше протеста та дори ако трябваше и с дявола да се съюзявате не само с БСП, която все пак си е част от протеста, където имаше беше повече БСП отколкото ИТН.... и не забравяйте за да премахнат Хитлер се съюзиха даже Чърчил, Труман и Сталин!!!!
И знайте втори път пилето нема да ви кацне на рамото.... народа няма да ви прости за отказа да направите правителство и пак да върнете ТУЛУПА на бела кобилка!!!

4164

2

Egocentric Eccentric

18.06 2021 в 15:47

първи път*

4164

1

Egocentric Eccentric

18.06 2021 в 15:47

Тоя пък за първи го чувам.