Трендафил Величков от АБВ ще се бори да е кмет на Пазарджик

ОFFNews Последна промяна на 17 септември 2015 в 19:50 3713 3

Трендафил Величков.

ПП АБВ регистрира областният управител на Пазарджик Трендафил Величков кмет на общината.

„Участваме в тези избори естествено, за да спечелим и най-важното - за да дадем възможност за избор и алтернатива на нашите съграждани, затова и посланието ни е: „Има за кого да гласуваш”, каза той.

АБВ ще регистрира кандидати за кметове на кметства и листа за общински съветници, съставена главно от млади хора, обединени под мотото: „Пазарджик за младите”.

Трендафил Величков е роден на 20 септември 1979 г. в Пазарджик. Завършва средното си образование в техникума по хранително-вкусова промишленост „Атанас Ченгелев” в Пещера и висше образование в Киевски славянски университет Украйна, специалност „Финанси”.

Има професионална квалификация по програмите „Управленски умения” и „Академия за социална политика” в Нов български университет, „Политически мениджмънт и маркетинг” в Университета за демокрация към Съвета на Европа, Страсбург 2008 г.

Работи като журналист, телевизионен водещ, продуцент и редактор на публицистични предавания в Нова българска телевизия и други електронни издания. В периода 2000-2008 г. е мениджър на телекомуникационни компании. Участва в разработването на политически анализи и програми, маркетинг стратегии. Член е на Съюза на българските журналисти. Владее английски и руски език.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!