Стрелба по билбордове на ПП-ДБ в София

OFFNews 06 юни 2024 в 17:55 3022 3

По билбордове в София с политическа агитация за ПП-ДБ е стреляно

Снимка ДБ

Билбордове осъмнаха с дупки от огнестрелно оръжие

Няколко билбордове в София, които се използват за политическа агитация преди изборите на 9 юни, осъмнаха с дупки от огнестрелно оръжие. На билбордовете е имало визии на кандидати от “Продължаваме Промяната - Демократична България”, но и на други политически сили.

Поне 3 билбордове на столичния бул. “България” в района на кръстовищата с бул. “Гоце Делчев” и бул. “Тодор Каблешков” са надупчени. На единия от тях са установени 6 дупки от стрелба. Вандалски действия е имало и по билбордове на бул. “Черни връх”.

"Особеното е, че на всички тях са залепени и стикери, които агитират за партията на Васил Божков “Център”. Стикерите са в зоната, където при ротацията на визиите се намират номерата на конкурентните политически сили" - заявиха от пресцентъра на Демократична България.

Днес билбордовете са изчистени от лепенките, а визиите са заменени.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    900

    4

    нещото

    07.06 2024 в 06:42

    Вероятно някоя боковска мутра е свършила това !!!!

    8774

    3

    flatko

    06.06 2024 в 23:24

    По-страшното е, че на ключов столичен булевард всеки може да вади огнестрелно оръжие и да маа куршуми насам-натам. Даже и през 90-те не е било такава анархия. Къде са сега новите БМВ-та да преследват стрелящия? И какъв е въобще смисъла от това да плащаме заплати на МВР да съществува? За какво служи тази институция и има ли въобще някакъв смисъл от нея?

    -7495

    1

    Люгер Химарс

    06.06 2024 в 22:09

    Аууууу

     
    X

    Историите на Иво Иванов