Сидеров ще води евролистата на "Атака"

OFFNews Последна промяна на 11 април 2014 в 17:22 4565 23

Волен Сидеров

Снимка OFFNews

Волен Сидеров

Волен Сидеров ще бъде водач на евролистата на "Атака" за изборите през май, съобщи самият той пред "Дарик".

По думите на Сидеров време е парламентът да се захване с "народополезни неща", тъй като кредитът на доверие към Орешарски се изчерпва, а липсата на кворум в НС може да доведе до край на това правителство още през есента.

„Дали ще има предсрочни избори може да зависи до голяма степен от нас. От доста време говоря, че правителството и мнозинството, което го подкрепя - БСП и ДПС, трябва да си правят много ясни изводи, да приемат неща, които са народополезни. Вместо да подменят дневния ред, както правят сега, с по-незначителни теми. Уви, виждам, че чуваемостта на правителството в тази посока не е много голяма.", заяви Сидеров.

Лидерът на „Атака" каза още, че не вижда в Орешарски смелост да пристъпи към по-решителни мерки:

„Започва да се изчерпа този кредит на доверие към правителството. Вярно, имаше един период, в който се работеше в ненормална обстановка, в платени протести. Сега обстановката е по-спокойна и тя веднага трябва да бъде подплатена с конкретни решителни мерки. Не виждам такава решителност. Позицията на кабинета спрямо санкциите срещу Русия беше много неправилна. Орешарски на практика застана зад санкциите".

На въпрос какъв срок дава на правителството, Волен Сидеров отговори: „Може би евроизборите ще покажат разположение на силите, може би ще се види, че този кабинет вероятно наесен ще трябва да се сменя".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.04 2014 в 12:05

Дано Волен Сидеров да вкара повече депутати в парламента пожелавам му успех на изборите.Агитирам ви да гласувате за атака знам какво говоря.Волен Сидеров има своя канал АЛФА включете неговият канал и послушайте повече дни и ще видите че по АЛФА говорят истините а по другите канали лъжи защото медиите са купени а по АЛФА говорят само истини аз гледам винаги АЛФА и виждам че по АЛФА говорят истините а по всички други канали лъжи и мръсотии.Всички други телевизии говорят мръсотии по адреса на Волен Сидеров и партия атака.Каквото и да чуете по другите телевизии за Волен Сидеров са лъжи и клевети повярвайте ми знам какво говоря познавам Волен Сидеров той е много честен и добър човек слушала съм неговата телевизия АЛФА и разликата между АЛФА и останалите телевизии има разлика че по АЛФА истините говорят а по останалите канали лъжи.Хайде да отидем целият български народ и да пуснем гласът си за атака и Волен Сидеров дори и да имате някаква работа отделете малко време и да отидем да пуснем гласът си за атака с бюлетина номер 20.

16.04 2014 в 14:20

Успех на Сидеров. Само той показа,че не се интересува кой какъв е,за да каже истината. Само той ще ни каже какво наистина се случва в това гнездо на змии наречено Европейски съюз,защото е явно,че се крои нещо. Кой вярва,че са случайни посещенията на Виктория Нюланд и Расмусен? Ще ни вкарат във война и тогава ще бъде късно.

13.04 2014 в 07:28

Ама Волен нали е против ЕС??? Къв депутат ша стаа? Туй е се едно да казваш, че мразиш исляма и всеки ден да се молиш 5 пъти към Мека.

13.04 2014 в 01:09

Яжти, пийти и сирети,
лебец в бобеца топнети,
салатка нарижети
и ракийца наточети.

Яжти, пийти и сирети,
тиливизора пуснети,
гледайти, но ни мислети,
вярвайти и съ чудети.

Яжти, пийти и сирети,
псувайти, но си сидети,
кучитатата спасети,
кучешки живот водети.

Яжти, пийти и сирети,
на дицата помогнети,
есимесчи изпратети
и наздравица вдигнети.

Яжти, пийти и сирети,
„Сделка или не“ ришети,
есимесчи пак пратети
за игра съ запишети.

Яжти, пийти и сирети,
чалга силно си пуснети,
върху масата скочети
и един гюбек фърлети.

Яжти, пийти и сирети,
яко, яко изпърдети
и жината опънети.
Кеф голям, нали? Кажети?

Яжти, пийти и сирети,
данъците си платети,
кредитите си върнети
и трудети съ, трудети.

Яжти, пийти и сирети.
Нямате пари! Ни щети?
Ощи малко потърпети -
само докато умрети.

Хахахахахахахахахахаха

13.04 2014 в 00:33

Браво на Волен. Ще гласувам за него. Дано го изберат в Еврогейския парламент, за да ги вбесява и там на място.

12.04 2014 в 23:12

Полковник супер коментар,сви им сърмите,разтърси ги като дрът пръч млада върба,ашкоосун на майка ти евала на баща ти ,оооолду

12.04 2014 в 23:02

Нека има поне един българин в европарламнета. Всички останали са подлоги и предатели.

12.04 2014 в 22:58

ΨДЕРА, ЕВРОДУПЕДАТ ЛИ ИСКА БЕ? 'МИ ЩО НЕ ДА НЕ Е ПО ДОЛУ ОТ ОНАЯ, КАК И БЕШЕ ИМЕТО... А ДА...СИФИЛИС ЮСМЕНОВА. Е НЕ МОЖЕ ДА СЕ МЕРИ С БРЪСНАТАТА СЛИВА АНТОНИЯ КУРВАЛАНОВА, АМА И ТОЙ ГИ УМЕЕ ТЕЗИ ЗАНАЯТИ! НИЩО ЧЕ Е Ψ, ЧЕ И НА ПАРТИЯТА МУ НИШАНА Е ЕДНО ОБЪРНАТО "Ψ" ШАНТАВА ДЪРЖАВА, КАТО НИЩО ЩЕ ОТИДАТ ТАМ. ПЪК.. КАКТО ХВАНАХА ЕДНА ГНУСНА КОМПАНИЯ (НЯКОИ ОТ ТЯХ ОЩЕ ЖИВИ :)) НА ЕДНА ЯХТА В МОНАКО - КАТО НИЩО ГИ ВИЖДАМ В БРЮ-ТО НА ВЕРАНДАТА НА ИРЕН "МАМАН" КРЪСТЕВА: - ПСИДЕРА, СТАНИШЕВ-КУРАБИЙКИН, ДЕЛЯН ШОПАРСКИ-МАМИН, С ПУРИЧКИ, КРИСТАЛНИ ЧАШИ, ЛЕЖЕРНО, С РАЗКОПЧАНИ ЯКИ...МОЖЕ И ЦАЦАРА ТАКО ДА ВИДИМ В КОМПАНИЙКА, ВИДЕН ГОСТ ОТ БАЛКАНА, САНКИМ, ДОШЪЛ ДА ВИДИ БЛИЗКИ ХОРА...ВСИЧКИТЕ НА ЕДНО ФОТО, ПОСЛЕ МАДАМ "В", АХ И ОХ, КАЗВАМ ТИ, ИНТЕРВЮТА, ЕПАТАЖИ, КЕВОРКЯНЦИ, САШО-ДИКОВЦИ... ГОШО ПАПИОНЕНИСТИЯ ПУЮ, ВЕСТНИЦИ, ТЕЛЕВИЗИИИ...ДА НЕ СЪМ ЛОШ ПРОРОК, АМА ПОСЛЕ СЛЕДВАТ НЕКРОЛОЗИ, И ПАК DA CAPO AL FINE - ТЕЛЕВИЗИИ-МЕЛЕВИЗИИ БУЙСТВАЩИЯ ДИКОВ, КЕВОРКЕЛЪЦИ...И Т.Н. И Т.Н. ЕБАХ ТИ ДЪРЖАВАТА, ТЕЖКО МУ НА НАРОДА...

12.04 2014 в 13:52

"Лидерът на „Атака" каза още, че не вижда в Орешарски смелост да пристъпи към по-решителни мерки"
----
хахаа :)
Това обаче не му пречи на всяка цена да крепи БСП и ДПС на власт!!
Парите са голяма сила!
Спор няма!
Нали, другари? :)

12.04 2014 в 02:46

Волен ще иде в европарламента, за да разобличава още повече тази смешна нелегитимна организация ЕС и за да отстоява истинската позиция на българите. ВЗРИВ отвътре.