Първанова: Сблъсъкът ГЕРБ - БСП не ражда политики, а компромати

OFFNews 25 април 2014 в 23:05 3357 3

Сблъсъкът ГЕРБ - БСП не ражда политики. Той ражда компромати. Но българските граждани не живеят по-добре от компромати. Те живеят от политики, които са насочени към тях и когато имат поминък, и когато могат да отглеждат децата си, и когато могат да гарантират спокойствието и сигурността си.

Това заяви пред БНТ Антония Първанова - водач на листата на „КОД- Антония Първанова, Илиана Раева-ОБ, НДСВ, СДП” и лидер на НДСВ.

НДСВ се подготвя и за парламентарни избори в България, защото тук са най-големите проблеми. НДСВ в момента изгражда много сериозни структури, ръководството обикаля страната и мисля, че има огромен ентусиазъм. Ако попитате кога беше най-спокойното време - когато имаше най-ниска корупция, когато се раждаха най-много деца, когато се връщаха най-много хора в България - това беше периода 2001-2005 г., каза Първанова.

Това, което възнамерявам да направя, е българските работници, българските студенти да бъдат равнопоставени в Европа. Да се боря за техните права и за достъпа им до високоплатена работа, защото в България 1.8 млрд. евро влизат само от българите, които работят в чужбина, каза лидерът на НДСВ.

Докато ЕП се опитваше да намери подходяща подкрепа за Украйна при сключване на споразумението за присъединяване, Европейската народна партия една цяла година ни занимаваше как да включим в тази резолюция освобождаването на Тимошенко - при условие, че нейната собствена партия беше против този акт. И след като изгубихме толкова много време и украинските посланици ни уверяваха, че в Украйна предстои гражданска война, ние се занимавахме с Тимошенко, коментира Антония Първанова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!