Антония Първанова: ГЕРБ и БСП са неспособни да създадат работни места в България

OFFNews 25 април 2014 в 13:04 3862 4

ГЕРБ и БСП говорят за "демографска криза", но не признават, че истинската криза е тяхната неспособност да създадат работни места в България.

Това написа водачът на евролистата на коалиция „КОД- Антония Първанова, Илиана Раева-ОБ, НДСВ, СДП” Антония Първанова в страницата си във Фейсбук.

Според нея докато не дойде правителство, което да създаде работни места в страната ни, политиците трябва да помагат на младите хора да намерят високо платени работни места в ЕС, а не да обещават, че ще ги върнат в България.

Ето какво точно написа Антония Първанова във Фейсбук:

„За тези избори имам три приоритета - работни места, работни места и още работни места. ГЕРБ и БСП говорят за "демографска криза", но не признават, че истинската криза е тяхната неспособност да създадат работни места в България. Големите партии не говорят за условията на труд на младите хора, които търсят работа в други страни членки на ЕС, реална привилегия от членството ни в Съюза. Това би изкарало наяве техните неуспехи. Докато нямаме правителство, което има реални решения за създаването на работни места в България, ние трябва да помагаме на младите хора да намерят високо платени работни места в ЕС, а не да политиканстваме като обещаваме, че незабавно ще ги върнем обратно в България. Следващите 30 дни ще представя план за това как да помогнем и защитим интересите на българите, работещи и търсещи работа в други страни членки на ЕС”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews