Октай Енимехмедов ще превръща България в рай

OFFNews 16 септември 2014 в 08:04 7711 10

"Не съжалявам, че атакувах Доган. Жалко е, че ме свързвате само с това. Аз като независим кандидат за народен представител следвам кауза. Моята кауза е да превърна България в рай. Искам другите народи като дойдат тук да ни завидят."

Това заяви нападателят на Ахмед Доган Октай Енимехмедов в ефира на Нова телевизия относно намеренията си да става народен представител след изборите на 5 октомври.

Енимехмедов е независим кандидат-депутат от Бургас.

"Вие бяхте част от прехода. Всичко си има начало и край. Този експеримент, наречен "преход", трябва да му бъде сложен край", каза Енимехмедов.

Октай коментира постъпката си като доблестна и добави за себе си, описвайки се вече като политик, че един представител на етническа група е доказал себе си чрез действията си, че защитава други интереси, а не тези на ДПС.

"Като представител на тази етническа група е уместно да застанеш и да покажеш на народа кой е истинският виновник", каза нападателят на Доган.

Попитан за своите планове като политик, Енимехмедов даде пример, че само с един закон може да намали престъпността и да увеличи раждаемостта.

С друг закон пък щял да подобри условията за живот на средната класа.

"Моята кауза за рай в България няма да стане с насочване на пистолет към един човек, но това бе необходимо. За мен е важно народът да се осъзнае и ясно да си постави целите. За мен е важно идеалите, с които се гордее България, да се следват", каза кандидат-политикът.

Енимехмедов си даде и прогноза, която гранични с фантастиката, а именно, че за него ще гласуват повече хора, отколкото за всички партии взети заедно в района на Бургас.

За ДПС Енимехмедов предрече не повече от 15 депутати в новото НС.

В едно от описанията си за рай в България, Енимехмедов нарисува, че раят у нас е с високо строителство и хубави, модерни сгради.

"Не ни трябва прокарване на тръби, а високо и модерно строителство. Убеден съм, че с тази тръба на Южен поток хората няма да се чувстват добре. Тази тръба ще използва хората", завърши Енимехмедов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!