Октай Енимехмедов ще превръща България в рай

OFFNews Последна промяна на 16 септември 2014 в 08:04 6746 10

"Не съжалявам, че атакувах Доган. Жалко е, че ме свързвате само с това. Аз като независим кандидат за народен представител следвам кауза. Моята кауза е да превърна България в рай. Искам другите народи като дойдат тук да ни завидят."

Това заяви нападателят на Ахмед Доган Октай Енимехмедов в ефира на Нова телевизия относно намеренията си да става народен представител след изборите на 5 октомври.

Енимехмедов е независим кандидат-депутат от Бургас.

"Вие бяхте част от прехода. Всичко си има начало и край. Този експеримент, наречен "преход", трябва да му бъде сложен край", каза Енимехмедов.

Октай коментира постъпката си като доблестна и добави за себе си, описвайки се вече като политик, че един представител на етническа група е доказал себе си чрез действията си, че защитава други интереси, а не тези на ДПС.

"Като представител на тази етническа група е уместно да застанеш и да покажеш на народа кой е истинският виновник", каза нападателят на Доган.

Попитан за своите планове като политик, Енимехмедов даде пример, че само с един закон може да намали престъпността и да увеличи раждаемостта.

С друг закон пък щял да подобри условията за живот на средната класа.

"Моята кауза за рай в България няма да стане с насочване на пистолет към един човек, но това бе необходимо. За мен е важно народът да се осъзнае и ясно да си постави целите. За мен е важно идеалите, с които се гордее България, да се следват", каза кандидат-политикът.

Енимехмедов си даде и прогноза, която гранични с фантастиката, а именно, че за него ще гласуват повече хора, отколкото за всички партии взети заедно в района на Бургас.

За ДПС Енимехмедов предрече не повече от 15 депутати в новото НС.

В едно от описанията си за рай в България, Енимехмедов нарисува, че раят у нас е с високо строителство и хубави, модерни сгради.

"Не ни трябва прокарване на тръби, а високо и модерно строителство. Убеден съм, че с тази тръба на Южен поток хората няма да се чувстват добре. Тази тръба ще използва хората", завърши Енимехмедов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.10 2014 в 20:59

Не можах да разбера Октай Енимехмедов за или против ДПСе-говори завоалирано-някой бил водил ДПС против ДПС, в крайна сметка аз доколкото разбрах Енимехмедов иска да работи в полза на ДПС и стреля проив ДОГан защото Доган работи против ДПС така ли? Едва днес случайно мярнах имео му и кандидатурата му не съм гледалапредизборни клипове много и съм назад с инфото обяснете . Някои вярват, че Енимехмедов е против ДПС ама аз нещо не му вярвам и не мога да разбера не намирам статии за него ясни.

16.09 2014 в 22:31

И после защо изпростява нацията толкова. Един прост престъпник го искараха е@аси и чудото.

16.09 2014 в 20:10

Май няма възможност да смени дрогата момчето . Вижте погледът му само :(

16.09 2014 в 13:30

охх и ти си едно театралче

16.09 2014 в 10:39

моля за адрес на електронна поща или други координати на енимехмедов. ако ми ги съобщите на мейл asean@abv.bg бих ви бил благодарен

16.09 2014 в 10:37

моля тези, които имат адреса на електронна поща или пощенски адрес или телефон на енимехмедов да ми го съобщят на мейл asean@abv.bg
възнамерявам да се срещна с него по вестникарски дела. благодаря предварително

16.09 2014 в 10:18

Да ще превърне България в рай от Барековци.

16.09 2014 в 09:31

Смахнат, НЕОБРАЗОВАН УТОПИСТ!
Липсва му акъл и опит за политик, няма логическо мислене и повтаря нереалистични, тривиални идеи без сам да знае как ще стане "България рай-завист за чужденците"

16.09 2014 в 09:02

простодушно момче, с доста пропуски в образованието, не може да се каже че блести и с природен интелект.Определено се възползваха от простодушието му и продължават да се възползват кукловоди, които лесно го манипулират. Той си мисли сигурно, че нападението е негова идея, а някой го е насочил.Същото става и сега с участието му в Бургас. Вероятно ще бъде вкаран и в парламента. И там ще бъде използван. Жалко,защото горкият искрено си вярва, да му имам детската душа.

16.09 2014 в 08:49

Не е лошо момчето, но доста простее!