Манолова: Евроатлантизмът на сглобката е параван, зад който крият корупцията си

OFFNews 07 юни 2024 в 06:38 862 1

Мая Маноолова, Ваня Григорова и Георги Кадиев от коалиция Солидарна България

Снимка Солидарна България

Мая Маноолова, Ваня Григорова и Георги Кадиев от коалиция Солидарна България

България има нужда от силен глас в Европейския съюз, а не от поредните "йес мен", които просто да казват "да" на всичко в Европа стига да не им пречат на кражбите в България." 

Това заяви Мая Манолова, председател на Изправи се България - част от коалиция Солидарна България. По думите на Манолова кандидатите на коалицията са именно силни, независими хора, доказали с позициите си през годините, че не се поддават на натиск.

"Хора като Ваня Григорова, Георги Кадиев, Никола Вапцаров, журналистът Валентин Кардамски са гарант, че страната ни ще има независими представители в Европейския парламент, които няма да допуснат погазване на интересите на страната, както се случи по въпроса с Македония, с европейските превозвачи, зелената сделка или зърното от Украйна." - беше категорична Манолова.

Затова Мая Манолова обяви, че страната ни не трябва да допуска отмяна на механизма за вземане на решения в общността с пълно единодушие, именно за да се гарантира, че ключови за страната ни политики няма да бъдат погазвани.

По думите на Манолова зелената сделка ясно е показала как без реално отстояване на интересите на гражданите на европейско ниво, еврочиновниците взимат решения, които са в ущърб на всички, заплашват икономиките и в крайна сметка не постигат и обявените цели за опазване на околната среда.

Мая Манолова разкритикува остро поведението на партиите от сглобката, които предават българския интерес и се превръщат в послушковци на европейските чиновници, но дори евроатлантизъм им по думите ѝ е просто лицемерен параван, зад който крият прогнилото си и корумпирано управление. Според нея очевидно и европейските лидери в момента не виждат проблем с това поведение съдейки по подкрепата на Урсула фон дер Лайен за Бойко Борисов. 

----------------------------------

Парламентарни избори 2024

Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    2104

    1

    Mateevk

    07.06 2024 в 17:08

    Хора като лъжкинята Ваня Григорова са гарант, че страната ни ще пропадне окончателно! Защо не е санкционирана от ЦИК за това, че на предизборните й плакати пише "Откраднаха ни София! Да си върнем България!" Никой нищо не й е откраднал, но тя открадна и продължава да краде от малкото останало доверие на избирателя в изборния процес.
     
    X

    Историите на Иво Иванов