Коалиционен огън: Йотова алармира за гласуване под строй в ДПС

OFFNews Последна промяна на 13 май 2014 в 11:54 2846 7

Илияна Йотова

За опасното влияние, което твърдият електорат на ДПС оказва върху изборните резултати, предупреди в Сливен кандидатът за евродепутат от листата на левицата Илияна Йотова.

В пресцентъра на БТА в града Йотова посочи, че апатията към политическия процес и отказът от правото на глас са вредни за страната. Тя се аргументира с факта, че колкото по-малко граждани гласуват, толкова по-голяма тежест имат изборните манипулации.

Като пример за негативно влияние върху политическия процес в страната Йотова даде търговията с гласове, която има по-голямо значение, когато реалните гласове са по-малко.

Тя обаче не спести предизборните атаки и към коалиционния партньор на партията си – ДПС.

„И другите, които също не ги интересуват изборите, но ще отидат да гласуват, защото така трябва. Това са казарменият тип избиратели, говоря за тези на ДПС“, обясни кандидатът за евродепутат на левицата и подчерта, че за предстоящите избори ДПС са си поставили минимум от 430 000 гласа.

„Извън записите вече, макар че няма нищо скрито в това, но 2007 г., когато правихме първите европейски избори и вечерта в НДК, да ви припомня, че малко преди полунощ първата политическа сила беше ДПС, а ние можем отново да си говорим как не ни интересува“, обясни още Йотова, вероятно пропускайки факта, че пресконференцията се излъчва на живо от БТА.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.05 2014 в 14:55

150 000 мангали х 120лв(60 евро) = 9 000 000 евро

евродепутатска заплата за мандат = 1 000 000 евро

... великов, пак ли ме сапунисваш...

... хахахахахахахахахаха

13.05 2014 в 14:12

Те са си една партия - така само си захранват електоратите. Ние, българските турци ще гласуваме за г-н Корман Исмаилов с номер 10, защото той не е част от агентите на Държавна Сигурност, както ДПС, БСП, и другите разклонения.

13.05 2014 в 13:21

Кой нагуши ДПС с пари за да може да изкарва толкова голяма част от народа под строй?

13.05 2014 в 12:33

„Извън записите..." другарката Йотова
е абсолютно права. Даже е учудващо, че
в главата на комунист може да се роди
трезва мисъл.
Браво, другарко Йотова!

13.05 2014 в 12:32

Сандалете, ти си като оная глуха бабка, дето едвам подучувала нещо и като не можела да върже смисъла си снаждала. Така се родила приказката - глухия като не чувал 1, с донаждане научавал 2!

"либералните българи" с "турско самосъзнание" са дали лабаво и в TR ще има само 1 секция за изборите. В същото време като основен играч в защита в парлиамента вкараха самоковския индобългарин, който каза, че ще съди всеки, нарекъл го ром.
та в момента оня с чашката зад дувара на Беловодски път ще тества колко му го побира на бат ти али дупенцето. Загряваш ли? Тия дет са у каручката на Йотовица са вързани с други кланове, най-паче с белия депутат-затворник. При него играта е ясна и няма нужда от маршировка. Има гласове, след тура се плаща. Няма гласове - нанайси пари. Мангалите на Кънчев си знаят работа.
И ми е адски смешно като ходят разни джурналистчета да "купуват" гласове по 20лв. щети кажа, че в Несебър преди няколко години мангала, дето не можеше да си препише името от новата лична карта, сменена заради адресната му регистрация, получаваше по 130-150лв на гласуване, защото всеки глас беше важен.

13.05 2014 в 12:06

Йотова алармира за гласуване под строй в ДПС

... хахахахахахахахаха

... еми, дрОгарке Йотава, ще отделите време за строева подготовка на цинговците, няма как...

... хахахахахахахахаха

13.05 2014 в 12:05

Гледах тая минджа на път за вкъщи миналата вечер. Беше при Пъпеша. Е няма такава минджа верно!
Тая ме извади от равновесие с ехидната си усмивчица, надутостта на изказа и надменността си! С такова презрение говореше за избирателите, че повече няма накъде.

Тая овца и трябват още 3-4 такива явявания по 20мин в тв предавания и е готова за блока с мотиката. Даже и от тяхната си партия няма да гласуват за нея!

За 10мин успя да ми стане по-противна и от ония другите 2 мърши - кривоустата Пръмовица и мумията Банева.