Quantcast

ДПС ще реди евролистата си на публично заседание

OFFNews Последна промяна на 11 април 2014 в 12:00 1643 2

Лютви Местан

Снимка БГНЕС

"Това е тема на отделен разговор, най-вероятно ще ви поканя на специален брифинг, а може би и на още нещо, умуваме по-радикална идея - да бъдете свидетели на подреждането на листата на ДПС за евродепутати."

Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ДПС Лютви Местан, след като бе попитан за номинациите на Делян Пеевски за евродепутат.

Председателят на ДПС обяви, че той и колегите му "умуват да подредят листата на открито заседание".

"Ще видите как в тази партия, за която твърдите, че е по-особена, как се взимат решенията", каза Местан.

Той не се ангажира с конкретна дата, но заяви, че това ще се случи до 17 април.

До момента нереализиралият се председател на ДАНС Делян Пеевски получи няколко номинации за евродепутат от местните структури на ДПС. Кандидатурата на Пеевски предизвика обществено недоволство и дори възроди антиправителствените протести #ДАНСwithme.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.04 2014 в 21:25

ДПС е като един колективен Калигула. Онзи си направил коня сенатор, просто за да покаже на всички, че може да си прави каквото си иска. Сега ДПС ни демонстрира същото поведение -- ще направят тяхното си... добиче евродепутат, само за да ни покажат, че могат да си правят каквото си искат.

11.04 2014 в 16:03

Смях в залата! Да видим как се взимат решенията?! Ами те не се взимат, те отдавна са дадени на приносителя,спуснати до последния човек в тази "обиконовена партия". Демокрация като в Северна Корея.