Бих била всеотдайна като майка на нацията, както към сина си

OFFNews 30 октомври 2016 в 14:55 3350 1

Бих била всеотдайна като майка на нацията, каквато съм към сина си. 

Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по Нова тв. Според нея, ако на вота има балотаж, то той бил между „идейните опоненти от ляво и дясно” - тя и кандидатът на левицата ген. Румен Радев. 

Цачева коментира и темата с обещаните стипендии за ромски ученици. Тя бе категорична, че трябва да има еднакво отношение и привилегии за всички български деца. Кандидат-президентът призна, че най-големият й недостатък е, че трудно излиза от експертното говорене. Най-голямата й слабост пък бил синът й Румен.

Цачева в Сединение: 

Не трябва да допускаме да настъпи политическа криза, защото потърпевши от това ще бъдат българските граждани. Опонентите ни предизвикват ненужна конфронтация между политическите сили, но за нас на първо място седи националния интерес. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Съединение. Тя обясни, че стабилността на България е важна, за да продължи страната ни да получава средства от европейската солидарност, с които да се развиват всички населени места. „Всички ние искаме да продължи да се обновява инфраструктурата, да се строят спортни зали, да се санират жилища във всички региони на България. За да стане това, трябва да гарантираме добрия синхрон между властите в страната с избора си на 6-ти ноември". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови