Кандидатът на протеста на балотаж в "Младост"

OFFNews 07 ноември 2016 в 10:25 7049 1

Лидерът на протестиращите в район "Младост" Десислава Иванчева, подкрепена от "Нормална държава" на Георги Кадиев, излиза на балотаж срещу кандидата за кмет на ГЕРБ Мария Илиева. Номинираният от БСП ген. Стефан Стефанов остава трети, четвъртото място е за Людмила Божилова от РБ. 

Това съобщиха от Общинската избирателна комисия. Илиева е получила 12 796 действителни гласове, а Иванчева - 8660 действителни гласове. Така Илиева отива на балотаж с 25,18% подкрепа, а Иванчева със 17,04 на сто. 

Това е безспорен успех за Десислава Иванчева, която заедно с жителите на квартала, успяха да спрат поредния строеж в зелени площи, коментира лидерът на "Нормална държава" Георги Кадиев пред Mediapool. Той уточни, че партията му подкрепя Иванчева. Според него това е бъдещото - хората да залагат на кандидати, излъчени от тях, а не спуснати от партийни централи. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12678

1

ovgun

07.11 2016 в 13:11

Младост учи България на борба със статуквото герберско застроително крадливо. Тая Мария Илиева беше доста простичка на дискусиите, ама някакви идиоти продължават да гласуват по партиен усет. Аз имам чувството, че само пенсионери и пълни кретени гласуват за БСП и ГЕРБ. И за РБ са кретени, но поне са млади с надежда, неизживяли СДС утопията. А патриотите са само тинейджъри, които са грамотни колкото да ритат топка и да набият някое цигане. Кандидатката им говореше добре поне.
 
X

Да помогнем на украинските деца!