Quantcast

Живодар Терзиев смени Валентин Златев като шеф на Петролната асоциация

OFFNews Последна промяна на 28 март 2019 в 20:06 5248 0

Живодар Терзиев

Управителният съвет на Българската петролна и газова асоциация избра за свой председател с двегодишен мандат Живодар Терзиев.

Той поема поста след приключилия втори мандат на Валентин Златев начело на организацията.

Живодар Терзиев е управител и съдружник в дружеството за търговия с петролни продукти „ЗАРА-Е” ООД, компания, създадена с изцяло български капитали. Той работи в структурите на дружеството от 1996 г. Терзиев е доказан експерт в бранша, с дълбоки познания върху спецификите на българския пазар и експертиза в сферата на икономиката, пише в прессъобщение на асоциацията.

Пред Управителния съвет новият председател е потвърдил ангажимента си да работи за утвърждаването на Българската петролна и газова асоциация като най-авторитетната браншова асоциация в сектора производство и търговия с течни горива.

"Асоциацията твърдо ще следва мисията си за борба със сивия сектор и нелоялните практики, за установяване на чиста и прозрачна конкурентна среда, както и за равенство пред закона на всички участници на пазара", каза г-н Терзиев след заседанието на Управителния съвет.

Членовете на БПГА отново доказаха, че не се делят на малки и големи, местни и международни компании. Асоциацията е съставена от фирми с основен принос към държавната хазна и инвестициите в страната. Членовете на БПГА напълно съзнават своята обществена отговорност и дълг към клиентите си, коментира Терзиев след избора си.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !