Жега във футбола ни: Локо-БДЖ сложи Владимир Владимиров в трансферната листа

Светослав Метанов 07 юни 2018 в 08:21 9588 1

Една изключително важна новина се носи от уста на ухо във футболните среди у нас, а мениджъри и треньори са в шок. Готви се сензационен трансфер. Легендарният център-нападател и капитан на Локо-БДЖ Владимир Владимиров няма да е част от отбора през новия сезон.

По потвърдена от три източника на OFFNews информация таранът на аматьорите от четвъртодивизионния тим е поставен в трансферната листа.

Трансферната цена не е ясна, но всички служители на жп холдинга са склонни да го харижат без пари на всеки, който го поиска заради огромните му заслуги към жп спорта у нас. А ако никой не се съгласи да го вземе безплатно, дори можело да съберат средства, за да финансират бъдещия му отбор. 

Задкулисно вече са започнали консултации кой да замени футболиста аматьор, който по съвместителство се води и изпълнителен директор на БДЖ. Тази задача обаче никак не е лесна, защото всеки нов таран се притеснява от блясъка на славата, която Владимиров оставя в наследство в българските железници.

Според източниците ни финансовият министър Владислав Горанов няма никакво намерение да спасява финансово организация, водена от сегашното турбо нападение, което загуби битката за промоция във В група в неравна битка с други колоси на играта с коженото кълбо като  "Вихър"- Требич, "Спартак 1933" - Подгумер и "Надежда" - Доброславци.

По време на управлението на Владимиров в БДЖ се стигна до срив на пътниците и товарите на компанията, а кредиторите на компанията наложиха запор на банковите сметки и започнаха разпродажба на имуществото, включително и на историческата сграда на централата на дружеството на столичната ул. "Иван Вазов" №3.

Най-вероятно заедно с център-нападателя ще бъде освободен и зам.-министърът на транспорта Велик Занчев, който е председател на борда на директорите на БДЖ. С него Владимиров бе в тандем в жп превозвача, преди Занчев да се издигне в йерархията и да отиде на работа във ведомството на Ивайло Московски.

Трансферите се очаква да станат факт до дни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12415

1

senester

07.06 2018 в 11:35

Ама,то и с другите ни политици и върховни администратори е така.Само някой да ги поиска, ние сме готови,даваме ги без всякакви преговори и без грам съжаление.Условието е никога да не ни ги връщат...живи
 
X

Да помогнем на украинските деца!