Quantcast

Смениха директора на НЕК

OFFNews Последна промяна на 26 ноември 2014 в 17:59 4531 3

Директорът на Националната електрическа компания Екатерина Истакова е била уволнена, а за нов директор на НЕК и избран Петър Илиев, съобщиха от Българския енергиен холдинг.

С решение на Съвета на директорите на БЕХ са направени и промени в ръководствата на други енергийни дружества.

Георги Христозов и Георги Златев са освободени от Съвета на директорите на „Мини Марица-изток” ЕАД. На тяхно място влизат Диян Червенкондев и Николай Диков. Андон Андонов запазва позицията си в борда на директорите на дружеството, а след заседание на Съвета на директорите ще бъде избран и изпълнителен директор.

В ТЕЦ „Марица Изток 2“ за член на Съвета на директорите е избран Диян Димитров, който заменя Михаил Митков.

Промени има и в състава на управителния съвет на Електроенергийния системен оператор, като в новия екип влизат Иван Йотов, Димитър Вълчанов и Милко Милков.

Промените ще влязат в сила, след като бъдат вписани в Търговския регистър.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.11 2014 в 15:56

ГЕРБ започнаха с конструктивните си реформи , но ми се струва че започват с фалстарт .Не може рали състезател ,който е на 28 години да го слагат в съвета на директорите на Мини Марица Изток.Съшата работа е и в ТЕЦ 2 .Какъв опит имат те ,мениджърски.Съмнявам се.По - скоро меринджей .

26.11 2014 в 19:30

Сложиха същия измекяр чрез който кратуната си постри веи-тата и ни еба майката....а после ние му ебахме майката..и сега пак ще му я наебем!!!

26.11 2014 в 19:26

МИсля, че тези герберастки боклуци няма да изкарат и зимата!!!!!!!!!!