С услугата Cash M от БАКБ тегленето на пари през банкомат е възможно без карта и сметка в банка

OFFNews 09 май 2017 в 14:03 6370 1

Cash M е новата услуга на Българо-американска кредитна банка, при която с карта на банката се извършва превод на банкомат, а получателят може да изтегли пари през друг банкомат, без да притежава банкова сметка или карта.

Иновативната услуга е бърза, сигурна и удобна както за получателя, така и за наредителя на паричния превод.

За да стигне необходимата сума при получателя, клиент на БАКБ следва да направи превод през ATM устройство със своята дебитна или кредитна карта от банката. Необходимо е да посочи мобилния номер на получателя и да определи и предаде на получателя 4-цифрената парола за изтегляне на превода. Преводът се изпълнява мигновено и получателят може да го изтегли в брой веднага навсякъде в България. От него се изисква единствено да въведе на банкомата получения от системата чрез SMS 6-цифрен код и 4-цифрената парола, предоставена му от наредителя.

Това са единствените преводи, които могат да бъдат наредени по всяко време на денонощието и да бъдат изтеглени денонощно, и то веднага след превода на друго място в страната.

С Cash M клиентите могат да изпращат и получават пари през всеки банкомат на БАКБ, както и на всички банкомати в цялата страна, обозначени с марката Cash M. Разположена е в менюто “Други услуги” -> ”Преводи” -> ”Cash M нареждане” или ”Cash M теглене”.

Сумите, които могат да бъдат изпращани през Cash M, трябва да бъдат кратни на 10 лева с максимален размер 400 лева. Възможно е нареждането и на по-големи суми, като за целта е необходим повече от един превод.

Повече информация може да намерите тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови