Преасфалтират смъртоносната отсечка край Своге в сряда

OFFNews 04 септември 2018 в 10:54 3807 0

Преасфалтират смъртоносната отсечка край Своге в сряда

Фрезоването на пътната настилка и почистването на трасето в участъка от път II-16 Своге – София продължава и днес. В участъка до моста над река Лесковдолска (от км 54+220 до км 54+690). 

Дейностите се извършват без спиране на движението в една лента. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, предвид извършващите се строителни работи, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура".

След като приключи фрезоването - в сряда (5 септември), ще започне преасфалтирането и движението по път II-16 Своге - София ще бъде спряно. Обходните маршрути за леките автомобили са път II-81 София - Монтана и след това път III-164 Своге - Искрец - Бучин проход. Път II-81 - проход „Петрохан“, на територията на Софийска област, също е в ремонт и в този участък шофьорите трябва да карат с по-ниска скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация.

Тежкотоварните камиони и автобусите, идващи от Видин по път Е-79 и пътуващи към Своге, за да не влизат в Искърското дефиле ще бъдат отклонявани при Ребърково в посока Ботевград. Леките автомобили и локалният трафик, пътуващ от София към Своге, ще могат да преминават по път II-16 в двете посоки до отклонението за село Редина.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Ще се напълни ли Европарламентът с глашатаи на Путин