От понеделник ПИБ ще работи нормално

OFFNews 29 юни 2014 в 19:06 4495 0

Първа инвестиционна банка

Първа инвестиционна банка ще работи нормално от понеделник, съобщиха от институцията, минути след консултациите между партийните лидери при президента Росен Плевнелиев.

Офисите на Fibank (Първа инвестиционна банка) на територията на цялата страна ще работят от понеделник с обичайното си работно време, се казва в съобщение на банката, след като в края на миналата седмица нейни клиенти получиха СМС-и и имейли от анонимни потребители за това, че банката е нестабилна, като ги призоваха да изтеглят спестяванията си. 

В съобщението на ПИБ се казва, че банката разполага с достатъчно пари в брой, за да посрещне нуждите на своите клиенти. В съобщението се казва още: 

Поднасяме своите извинения на всички клиенти за създадените неудобства и затруднения, причинени от криминалната атака срещу банката.

Благодарим за искрената подкрепа, която получихме от Вас – нашите многобройни лоялни клиенти.
Първа инвестиционна банка е най-голямата българска банка, с което продължаваме да се гордеем, и ще направи всичко възможно, за да бъде в полза на нашите клиенти.

Благодарим на всички, които повярваха в нас и не се поддадоха на паниката, породена от неверни слухове и криминални действия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови