ЧЕЗ обяви, че ще плати сметките на 45 свои клиенти. Ето как може да участвате

OFFNews 11 февруари 2020 в 11:55 2400 1

От 7 до 28 февруари 2020 г., всеки битов клиент на „ЧЕЗ Електро България“ АД, който подаде заявление за получаване на хартиената си фактура в каса на Изипей, вместо по пощата, участва в кампанията „45 безплатни сметки“.

Право на регистрация имат клиенти, които не използват електронна фактура.

Наградите са 45 безплатни сметки за електроенергия, които „ЧЕЗ Електро България“ АД ще подари на 45 участници, отговарящи на условията. Печелившите ще бъдат обявени след три тегления - на 14 и 21 февруари, и на 3 март 2020 г., като при всяко теглене ще бъдат избирани по 15 клиенти, които ще получат като награда стойността на последно платената от тях фактура за електроенергия. Правилата на кампанията „45 безплатни сметки“ са публикувани на корпоративния сайт www.cez.bg, секция „За клиента“.

Получаването на месечната фактура за електроенергия в офис на Изипей е напълно безплатна услуга за клиентите на „ЧЕЗ Електро България“ АД. Фактурата е в оригинал и е валиден данъчен документ. Клиентът получава фактурата си лично, а защитата на личните му данни е гарантирана от стриктното спазване на законовите изисквания за тази дейност от служителите на ЧЕЗ Електро и Изипей.

В първите дни на кампанията услугата вече заявиха над 200 клиенти. За повече информация относно „45 безплатни сметки“ и други услуги на „ЧЕЗ Електро България“ АД – информационната линия на „ЧЕЗ Електро България“ АД е достъпна на номер 0700 10 010, на имейл: [email protected], както и в 30-те центрове за обслужване на клиенти на територията на Западна България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews