БДЖ хотел - 5 звезди: леглото на машиниста

OFFNews 16 февруари 2018 в 07:21 16155 2

Тъй като всички информации за това, че държавните БДЖ са в окаяно състояние, са чиста проба спекулации, OFFNews ще продължи да ви показва "прекрасните" условия, при които работят служителите на жп превозвача.

Вече ви показахме как локомотивен машинист трябва да кара влака върху разбит ученически стол без седалка и друг негов колега, който получава напълно безплатна баня, докато превозва пътници - когато навън вали и вътре вали, а чистачките не работят.

Сега е време да видите и т. нар. "стаи за почивка" на превозните бригади, в които служителите на БДЖ трябва да се възстановят за следващо пътуване, когато са далеч от дома си. Както се вижда от снимките, при процъфтяващото под вещото ръководство на център-нападателя на аматьорския "Локо БДЖ" Владимир Владимиров дружество, условията в помещенията се доближават до лукса на петзвезден хотел.

За неразбралите още веднъж ще уточним - това не е затвор. Това са стаи за почивка, а не за наказание на персонала на БДЖ. Насладете се на красивите гледки:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

2

Стефан

16.02 2018 в 13:37

Освен това, ако времето между два рейса е повече от два часа, то не им се плаща. Нито като командировъчни, нито никак. А понякога се връщат вкъщи след 20 часа.
А и тия стаи са току до маневрените линии на гарите. И там може да "спи" само човек без съзнание, за почивка и дума не може да става, очевидно.

12181

1

ivankristov

16.02 2018 в 11:14

Така ще е в БДЖ докато то се управлява от владимиров - първи секретар на комсомола по времето на виденов и първанов, доказан перач на пари през заложни къщи, станал директор чрез леля си Кристалина Георгиева.
 
X

Подкастът на OFFNews