Българската компания myPOS представи на европейските пазари първата метална бизнес карта съвместно с VISA

Металните карти са на разположение на средния и малък бизнес, който компанията обслужва на над 30 пазара в Европа

OFFNews 17 август 2020 в 18:27 33165 0

Българската компания myPOS, която оперира на 30 европейски пазара и е специализирана в предлагането на достъпни платежни технологии за малки и средни търговци, лансира нова серия премиум карти: myPOS Visa Platinum Metal и myPOS Visa Platinum Silver & Gold карти. Те предоставят на бизнес клиентите на компанията набор от допълнителни предимства като достъп до над 1000 летищни бизнес салони по света, 0,1% възвращаемост на сумата от всички картови трансакции, 10 или 15% възстановяване на сумите от всички покупки, направени в myPOS онлайн магазина и физическите myPOS магазини в Европа, безплатно теглене от банкомат на месечна база, безплатна доставка и преиздаване на картата и др.

„До този момент металните карти съществуваха като продукт само за индивидуални клиенти. Заедно с Visa за първи път в Европа създадохме метална бизнес карта за малкия и среден бизнес“, коментира Христо Георгиев, основател на myPOS.

Ексклузивната myPOS Visa Platinum Metal Card е изработена от стилен черен метал и тежи три пъти повече от традиционните пластмасови карти. Информацията върху нея е гравирана с лазер, а металното покритие я прави много по-трайна и устойчива на надраскване, прегъване или счупване от стандартните карти. Другите карти от серията myPOS Visa Platinum се предлагат в два дизайна на пластиката – Златна и Сребърна.

Чрез новата серия Visa Platinum карти myPOS дава възможност на малките и средни търговци в Европа да имат за първи път достъп до премиум услугите, които са включени в новия продукт.

Новите Visa Platinum карти могат да се поръчат бързо и лесно от myPOS платформата. Търговецът просто трябва да влезе в myPOS профила си и да поръча своята карта от там. Доставката на картите е безплатна.

От създаването си през 2014 г., myPOS предлага на малките и средни търговци безплатна карта с всеки акаунт като част от уникалната платформа за плащане на компанията. За разлика от традиционните финансови институции, myPOS предоставя услуги за приемане на плащания без начални и месечни такси – независимо дали е през ПОС терминали, онлайн или през мобилно устройство. myPOS е първият и все още единствен доставчик на платежни услуги в Европа, който предоставя безплатна търговска сметка и незабавно усвояване на приетите плащания, без тежките за малкия и среден бизнес допълнителни такси. Търговците имат достъп до средствата от приетото на ПОС терминал плащане до секунди, без обичайното чакане от дни при други финансови услуги.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews