БАКБ предлага първия револвиращ потребителски кредит у нас

OFFNews Последна промяна на 16 ноември 2017 в 16:23 3668 0

„С един кредит - 6 желания“ е слоганът на рекламната кампания, с която Българо-американска кредитна банка /БАКБ/ ще комуникира предимствата на новия кредит пред аудиторията.

Продуктът е уникален, защото е първият по рода си револвиращ потребителски кредит в България. Въпреки наличието на подобни продукти на българския пазар, от типа „отворен“ кредит, до момента револвиращия кредит на БАКБ няма аналог в страната. Кредит „6 желания“ на БАКБ дава възможност да взимате погасената сума от кредита отново и отново – до 5 пъти и така да успеете да финансирате последователно във времето до 6 свои желания. С него можете да финансирате: покупка на жилищно обзавеждане, техника, обучението на децата си, ремонт на жилище или автомобил, заслужена семейна почивка или просто да сбъднете някоя своя мечта!

Всяко следващо желание може да бъде осъществено с револвиране на погасената сума.

След първоначалното еднократно усвояване на кредита, БАКБ дава възможност за последващо многократно усвояване на погасената главница до първоначалния размер на кредита, без да е необходимо отново кандидатстване. След изтичане на 12 месеца от всяко усвояване, всеки клиент може да изпрати искане за револвиране и само с една онлайн заявка да получи обратно възстановената сума – до 5 пъти за целия срок на договора. Именно това прави кредита изключително удобен за използване от потребителите, спестява време и средства. Размерът на исканите за револвиране суми трябва да бъде по-малък или равен на погасената до момента сума. Максималният размер на кредита е 30 000 лв., а максималният срок на договора за този вид кредит е 10 години. Погасяването на задълженията може да става с анюитетни или намаляващи месечни вноски, според желанието на клиента.

Револвиращ потребителски кредит „6 желания“ ще се предлага с промоционални условия до 23.01.2018 г. във всеки офис на БАКБ.

Вижте цялата информация на www.bacb.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови