Тити Папазов повежда въстание заради съдията на Левски - Лудогорец

Наско Сираков изброи три големи гафа на Никола Попов, но го обяви за добър и неподкупен

OFFNews 07 септември 2017 в 10:22 5828 2

Снимка Сергей Антонов

Наско Сираков и Тити Папазов видяха страхотна секира срещу Левски при равенството 0:0 с Лудогорец на Герена. Свири Никола Попов, син на шефа в БФС Антон Попов, колега на Сираков.

В студиото на BTV емоционалният баскетболен спец дори заплаши да поведе въстание, ако до 48 часа не накажат Никола Попов.  Тити и Наско се завърнаха от няколко седмици на мачовете, като седят близо до собственика Спас Русев.

Според Сираков мнозина се страхуват, че Левски надига глава. Той не пожела да цитира името на Кирил Домусчиев, собственик на Лудогорец. И уточни, че Никола Попов е най-добрият съдия у нас и твърдо не взима подкупи.

"Синята" легенда изброи три спестени червени картона на Лудогорец само до почивката. С по два жълти са пожалени Анисе и Дяков. Натанаел пък е трябвало да бъде директно изгонен за удара в лицето на Вутов, отбеляза Наско.

Сираков заяви категорично, че няма да влиза в ръководството на Левски. Припомняме, той е член на Изпълкома заедно с Кирил Домусчиев. Там е и Гриша Ганчев, босът на лидера ЦСКА-София.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

2

Hissarion

07.09 2017 в 16:23

Ревни, ревни Тити Папазов,
на смешен плач го обърни,
напук съдиите и съдбата,
ти нервна криза получи!

12021

1

bls

07.09 2017 в 10:32

Смешник! На тоя само червени картони му се привиждат и все са ощетени. Ако на анисе беше показан жълт картон за игра с ръка от къде е сигурен папазов, че той щеше да извърши впоследствие нарушението за жълт картон. Дяков - какъв спестен картон? Единствено може да се коментира червен картон за натанаел въпреки че той се бори за позиция а нарушението го извършва вутов. Да кажат защо панайотов не получи дори жълт картон въпреки че направи 5-6 нарушения за 2-3 минути.
 
X

Да помогнем на украинските деца!