Чили на финал, би Португалия с дузпи

OFFNews 28 юни 2017 в 23:48 4218 1

Чили заслужено стана първият финалист в турнира за Купата на конфедерациите! Шампионът на Южна Америка изхвърли след дузпи  европейския първенец Португалия. Редовното време в Казан завърши 0:0.

Вратарят на Чили беше феноменален при дузпите. Клаудио Браво хавана първите три на опитните Куаресма, Моутиньо и Нани. В същото време сънародниците му не сгрешиха чрез Видал, Арангис и Алексис Санчес . Така дузпите приключиха предсрочно.

Този път Роналдо не направи нищо в атака за "мореплавателите". Мачът вървеше скучно и живна едва в последните минути. Чили може да се сърди на шанса и на съдията, че не би в редовното време.

Първо южоамериканците не получиха чиста дузпа. В последните секунди в пеналта на Португалия стана страшно. Видал нацели гредата със страхотен удар извън пеналта, а Родригес сякаш не си повярва при добавката и отново улучи гредата, останал сам на празна врата.

Буквално в следващата атака голямата звезда Алексис Санчес изигра отлично ситуация в наказателното поле и би силно, но бранителят Понте се хвърли геройски и изби в корнер.

Все пак Чили взе своето на дузпите и очаква съперника си на финала. Утре вечер младият тим на Германия среща Мексико, за да излъчат втория претендент за трофея.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

1

Red or Dead

29.06 2017 в 00:02

Браво на Раул БРАВО!!Спаси 3 дузпи подред и Чили чака Германия за финал......Повече няма да гледаме мазната гелосана мутра на пеналдо.....
 
X

Да помогнем на украинските деца!