Руска красавица: Роналдо е женчо, аз съм за Чили

ОFFNews 28 юни 2017 в 14:44 2942 0

Анастасия Зимникова е звезда в чилийския ефир. Руският модел живее в страната от няколко години. И логично беше избрана да участва в предавания, подгряващи мачовете от турнира за Купата на конфедерациите, който се провежда в родината й.

Анастасия жегна сериозно звездата на Португалия - Кристиано Роналдо, преди днешния полуфинал с Чили. "Съперникът има един футболист. Това е Роналдо. Докато Чили разполага с колектив, но има и Санчес, и Видал", показа знания красавицата.

Напук на общото мнение обаче тя не харесва Кристиано като мъж. "Въобще, не си падам по тази метросексуална мода. Роналдо ми идва малко женчо", отбеляза още Анастасия.

Тя е толкова запленена от страстта на чилийците към футбола, че поддържа на първо място този национален отбор. Стискала е палци за Чили дори срещу Русия. "Е, на хокей съм си за Русия", споделя още тя.

Блондинката завършва филология в родината си и заминава на обучение по френски език в САЩ. Там се запознава с чилийския си съпруг. Първо се установяват в град Икике до пустинята, после се местят в столицата Сантяго. 

Добра новина за чилийските мачовци - вече е разведена. Издържа се сама като модел, хостеса и преводач. Любопитно съчетание.  

"В Чили може да намериш всичко. На един час от столицата са Андите. Но за един час може да се озовеш и на плажа. Хората са невероятно мили и приятелски настроени", разказва Анастасия.

"Аз съм висока блондинка, истинска кралица в Чили! Местните обожават всичко руско. Постоянно ме питат как се печели сърцето на една рускиня. Интересуват се обаче и от културата ни, от езика ни. Дори преподавам руски на желаещи.

Забелязвам, че ставаме все повече. Особено в столицата Сантяго срещам все по-често руснаци", допълва дамата.

Анастасия може да бъде спокойно за хляба си. С тези умения още дълго време ще се вият опашки да посещават уроците й по руски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови